Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierasekk

EUTANAZJA Włoszki a Ekskomunika Kościoła...

Polecane posty

Pewnie wielu z Was słyszało o sprawie tej Włoszki którą uśmiercono. Co o tym myślicie? Czy jesteście zwolennikami eutanazji? Przyznam, że rzadko oglądam wiadomości ale ta sprawa mnie zbulwersowała, szczególnie stosunek Kościoła w tym przypadku. Jak Kościół może bronić życia, obrońcy liczyć na cud skoro to sam Bóg \"chciał\" by umarła ale dzięki technologi i medycynie była podtrzymywana przy życiu..? Gdyby nie aparatura NATURALNIE by odeszła dawno temu....Nakładać ekskomunikę na kochającą ją rodzinę? która chciała dobrze? Rozumiem gdyby jej stan trwał tydzień... miesiąc...ale nie kilkanaście lat bez cienia szansy na poprawę.... Kocham życie, ruch,zabawę...i ciężko mi nawet wyobrazić sobie taki stan- żyję, czuje, oddycham, myślę ale jestem przykuta do łóżka- nie mogę się ruszyć, odezwać nie mogę powiedzieć rodzicom że mnie łaskoczą lub , że akurat coś mnie zaswędziało , że będę tak leżeć przez resztę mojego życia..straszne

Gość satanistyczny mistrz wojny
Niech benio nałoży pośmierynie anatemę na wszystkich inkwizytorów i ich popleczników niech wyklnie najpierw wszystkich papieży którzy wspierali kościelne mordowanie ludzi