Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotanafndhf

jestem w ciazy?!!

Polecane posty

Gość zaklopotanafndhf

Troche to skomplikowane no ale... bralam tabletki antykoncepcyjne.. wspolzylam z chlopakiem w polowie grudnia.. ale ze to byl moj pierwszy raz to sie balam ciazy panicznie i jakies 2 dni po stosunku przestalam brac tabletki(bo pomyslalam ze jak dostane okres po odstawieniu to oznaka ze nie jestem w ciazy) i zostalo mi 5 tabletek.. okres dostalam dopiero 26.12 i do tej pory nie mialam okresu wiec jak to z tym jest? gdyby bylo tak ze rozregulowalam sobie cykl tab;letkami to bym przeciez nie dostala okresu w grudniu?:( kto mi pomoze?:( do lekarza ide dopiero w czwartek i mam mu to tak wytlumaczyc jak wam? :(

Gość joooj
gupota gupota gupota !!!! aż boli

Gość zaklopotanafndhf
głupota sie pisze:) wiem:( ale pomoze mi ktos?:(

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaabb
ciąża być może po tym co zrobiłaś - ty wogóle myślisz?

Gość zaklopotanafndhf
myśle;/ ale balam sie;/ :(:(:(

Gość eddesa
no postapilam lekkomyslnie bo w tym wypadku mozesz byc w ciazy, co za glupie myslenie ze jak wywolasz okres tabletkami, nawet nie okres tylko krwawienie z odstawienia to nie zajdziesz w ciaze idz do lekarza i powiedz mu dokladnie to co zrobilas i nie sciemniaj przed nim bo tylko sobie zaszkdzisz

Gość eddesa
ale czego ty sie balas? ile masz lat? p[rzeczytalas chociaz ulotke od tabletek? wiesz jak dzialaja? po co sa? jaka maja skutecznosc? i ile trtzeba wziac? i ze to nie cukierki?

Gość zaklopotanafndhf
no balam sie ze jestem w ciazy..tak przeczytalam mam 19 lat.. ale bez kitu pierwszy raz i od razu wpadka? na dodatel ze nie doszedl we mnie i bylam zabezpieczona tabletkami?:(

Gość jatymywy
Tabletki działaja od wziecia pierwszej wiec mala mozliwosc, ze jestes w ciazy. Krew była z odstawienia. Ja odstawilam ponad miesiac temu tabletki w polowie opakowania bo sie po nich bardzo zle czulam , dostalam krwawiania z odstawienia i dotad nic. Lekarz powiedzial, ze to normalne i nie ma sie czego bac, a okres nadejdzie.

Gość eddesa
przerwalas tabletki 5 dni pzred koncem, tak nie mozna wtyedy ochrona moze byc przerwana, mimo to ze nie doszedl w tobie wiele sie słyszy o plynie i w nim znajdujacyh sie plemnikach zycze ci zeby nie bylo z tego ciazy ale nastepnym razem pomysl, po to jest te 21 tab zeby wziac wszytskie wtedy masz 99.9% ochrony a ten okres to tylko krwawienie z odstawienia

Gość zaklopotanafndhf
no ale ja ostatni okres mialam 26 grudnia w juz luty...chyba umre ze strachu do czwartku..a mam jedna apteke w miescie i nie kupie tam testu bo jeszcze nie doszlabym do domu a juz by pol miasta wiedzialo ze jestem w ciazy :(

Gość zaklopotanafndhf
ale ja tylko raz wspolzylam dokladnie 13 grudnia..a tabletki bralam od konca listopada.. a przestalam je rac cos 16 grudnia..

Gość jatymywy
no to wtedy co sie kochalas z nim to bylas jeszcze zabezpieczona tabletkami , a nastepnym razem jak bedziesz chciala sie kochac to sie zastanow ze 100 razy bo chyba jeszcze do tego nie doroslas skoro po 2 dniach od stosunku Tobie zdaje sie , ze jestes w ciazy;/:)

Gość zaklopotanafndhf
noo bylam dzis sie przebadac i lekarz zadnej ciazy nie wiedzial :):) ochrzanil mnie troszke ze zle bralam tabletki i przepisal mi DUPHASTON ;|