Agusssia2008 0 Napisano Luty 10, 2009 Od dwóch tygodni zauważyłam dziwne zmiany w swoim oragniźmie a mianowicie sporo przytyłam jestem bardzo szczupła i odrazu to zauważyłam urosły mi także piersi a być może te przytycie jest spowodowane tym iż siedzę w domu???? Od pewnego czasu palę coraz mniej dzisiaj spaliłam tylko dwa papierosy mam nudności cały czas jestem głodna w nocy mam napady gorąca i okres mi się spóźnia 4 dzień często boli mnie głowa. A co wy o tym sądzicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eddesa Napisano Luty 10, 2009 yyy a co z sexem? z zabezpieczeniem? jakim czy bez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 10, 2009 No tego raczej nie można nazwać zabezpieczeniem: METODA PRZERYAWNA stsujemy ją od trzech lat i nas nie zawiodła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmiimm Napisano Luty 10, 2009 to rusz dupencje do apteki po test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eddesa Napisano Luty 10, 2009 no loteria albo jestes albo i nie, idz po test do apteki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prywatna sekretarka Napisano Luty 10, 2009 a w jakim jestes wieku chcesz dziecka?bo wszystko mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blondii2000 Napisano Luty 10, 2009 czyli to zadne zabezpieczenie, a przez 3 lata mieliscie poprostu farta.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 10, 2009 Mam 20lat nie wiem może okres spóźnia mi się przez stres niedawno straciłam pracę i nie mogę nic znaleźć:( Po test mam zamiar się wybrać jutro chyba że na rano będę miała niespodziankę A dziecka chcę ale chciałam poczekać z tym do przyszłego roku wiadomo do ślubu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prywatna sekretarka Napisano Luty 10, 2009 w takim razie Twoje plany mogly sie rzesunac ale dziecko to skarb dasz rade:)a kiedy ma,sz slub? skad jestes jelsi mozna wiedziec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 10, 2009 Wiem że dziecko to skarb bardzo lubie dzieci:) Co do daty to nie mamy jeszcze konkretów tylko wiemy że napewno w przyszłym roku jestem z Płocka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prywatna sekretarka Napisano Luty 10, 2009 w takim razie na pewno dasz rade to ze lubisz dzieci to polowa sukcesu witaj w klubie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 10, 2009 Tylko teraz pytanie za sto punktów ślub przed czy po porodzie tak pyam Bo cały czas mam nadzieję że test będzie negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prywatna sekretarka Napisano Luty 10, 2009 to juz zalezy od was ale esli chodzi o mnie wolalabym nie isc z brzuszkiem do slubu wiec wzielabykm wtedy gdy jeszce nie widac albo po narodzinach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 10, 2009 No ja też myśle że lepiej po narodzinach nie chciałabym szybko wszystkiego załatwiać i nie wiadomo czy terminy by mieli wolne bo sale i orkistre mamy na oku Ale nadal mam nadzieje że wyjdzie test negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prywatna sekretarka Napisano Luty 10, 2009 teraz to nadzieja malo da trzeba zroic test i bedziesz wszystko wiedziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Luty 10, 2009 yy ruszaj dupencje i pracy szukaj bo jak dzieciaka utrzymasz? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 10, 2009 Jutro rano lecę do Apteki i wtedy się okaże:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prywatna sekretarka Napisano Luty 10, 2009 3mam kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 10, 2009 cukierasekk yy ruszaj d**encje i pracy szukaj bo jak dzieciaka utrzymasz? Utrzymanie to najmniejszy Problem mój chłopak dobrze zarabia i napewno rodzice też pomogą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prywatna sekretarka Napisano Luty 10, 2009 agusia a tak z inej beczki?gdzie pracuje Twoj facet?jest u was w miescie praca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 10, 2009 Mój facet pracuje jako spawacz a z pracą tak jak wszędzie ja od połowy grudnia siedze w chacie i nie moge nic znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prywatna sekretarka Napisano Luty 10, 2009 wlasnie moj facet tez ma z tym problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 10, 2009 No a jaki ma zawód lub dodatkowe uprawnienia??? Bo mój jakby stracił prace to zawsze mógłby pracować jako mechanik lub mógłby jeździć koparką:) A ty ile masz lat??? Skąd jestes jeśli można spytać??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prywatna sekretarka Napisano Luty 10, 2009 moj ma szkole budowlana i chyba bedzie robil kurs na wozki widlowe. a ja mam 20 skonczone i mieszkam w sadomierzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 10, 2009 No po kursie na wózki widłowe może szybko znaleźć prace a ja myślałam że w budowlance jest duże zapotrzebowanie ale widocznie przez ten kryzys zapotrzebowanie się zmniejszyło:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prywatna sekretarkaaaa Napisano Luty 10, 2009 no niestey teraz teb kryzys mnie przerasta szuka sie i szuka i nic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agusssia2008 0 Napisano Luty 10, 2009 Ja się będę powolutku zwijać bo mój zaraz wróci z pracy a jeszcze muszę zrobić kolacyjke :) Trzymaj kciuki pa Jutro dam znać jaki wyszedł wynik testu mam nadzieje że będzie negatywny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach