Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Judetaa

dzisiaj widzialam cos okropnego .. żal..

Polecane posty

Gość Judetaa

szłam na zakupy około 12.00 , i widzxialam jak młoda matka miala we wózku spacerówce dziecko , opatulone i przykryte , wiadomo bo zima.. dziecko mialo około 1-1,5 roku , bardzo płakało az sie zanosiło ..:O, matka... :O:O papieros w gębie , torby z zakupami , dziecko ciagle płakało , gdy dochodziłam blizej , widzialam jak matka bije to dziecko i przeklina żeby się uspokoiło ., szarpała i biła dziecko, ludzie oczywiscie zareagowali z oburzeniem na matke i chyba ktos zadzwonił po policje nawet , żal dziecka , naprawde ..:O

Gość ja też widzialam coś okropnego
na przystanku jak jakiś popierdolony facet wyszarpywał wózek z dzieckiem pewnej kobiecie a w jej obronie stanął jakiś rowerzysta.. problem w tym że nie moglam dołączyć w udzielaniu pomocy bo przejeżdżałam autobusem

Gość Judetaa
to był naprawde okropny widok , dziwne to jest , nieodpowiedzialne kobiety , matki rodzą dzieci , bez problemu w ciaze zachodzą , a zdrowe normalne pary które pragna malucha starają sie czasem dosyc długo ...:O

Gość ja też widzialam coś okropnego
większość bab i tak nie zasługuje na dzieci jak się nad nimi znęcają - ileż to razy widziałam jak jakaś matka - wariatka nie panowała nad sobą szarpiąc dziecko... po co wy kobiety macie dzieci? żeby wam na starość było wygodniej?

Gość Judetaa
jestem pewna ze dziecko ma slady bicia , a skoro matka publicznie je bije to w domu nawet boje sie myslec co wyprawia , szkoda maluszka , az nie mial siły płakac , jeden pan zadzwonił na policje zdaje sie..:O

Gość paśkiewska
za to ja widziałam horror uwaga wydarzyło sie naprawdę niech wrażliwi nie czytają ...................... ...................... matka młoda dziewczyna paliła papierosa i stała z córką ok 3,5 roku lato było i mała zaczęła marudzić to ona się wkurzyła i zaczęła ją szarpać i w końcu oparzyła małej rączkę papierosem mała zaczęła przeraźliwie płakać a ona ją zbiła ja z koleżanką popłakałyśmy się :-(

Gość Judetaa
ide na m jak miłosc potem dokoncze dyskusje ..

Gość Judetaa
paśkiewka -- ojej co za okrucieństwo , taka matke to za włosy powiesic i tez przypalać żarem :O , okropne , na sama myśl łzy leca , ah co za kobieta , podłość ludzka nie zna granic :O

Tez widziałam podobną akcję... tlyko że to było pod kościołem podczas mszy... było ciepło i byłam na dworzu i tam matka biła dzieci po głowe, twarzy i normalnie ściągała im gacie i na gołe dupsko dawała klapy...

Gość początkująca kuchara
i ja dzisiaj widziałam coś okropnego -schrzanione kurczaki, które upiekłam dla swojego lubego 😭

Gość Judetaa
Clem--> naprawde? to juz szczyt hamstwa i to w dodatku podczas mszy ..

Gość Judetaa
po co takie kobiety decyduja sie na dzieci !!!!!!!!!!!!!! skoro sie nienadają , a jezeli nie chca miec , to powinny istniec takie 100% towe zabezpieczenia

Gość parissel
okropne matki !!!!! masakra , jak tak mozna traktowac dziecko , bić albo przypalić fajka , biedne dzieciaczki :O