Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytamm

Jak radzić sobie ze złością?

Polecane posty

Gość zapytamm

Może macie jakieś cenny rady... codziennie przynajmniej kilka razy wybucham - kłótnie z najbliższymi to normalka... i to o totalne drobnostki. Nie potrafię się opanować, z łatwością rzucam steki wyzwisk i krzyki. Jestem ironiczna wredna i manipuluję rodziną. Zdaję sobie doskonale sprawę, ze to obrzydliwe zachowanie, ale nie potrafię tego zmienić. Szukam przyczyn takiego zachowania, ale zawsze utykam w martwym punkcie :( czuje się źle z tym, ze nie potrafię żyć z nikim w zgodzie, a najlatwiej przychodzi mi gardzenie własnie najblizszymi! :/ Dodam, ze mam 20 lat, a wiec okres dojrzewania juz dawno za sobą. (wtedy bylo jeszcze gorzej...:/)

Gość prywatna sekretarka
mam dokladnie to samo

Gość zapytamm
czuje ze jak sie jakis debil pode mnie podszyje to wypierdzielę laptopa za okno!!!

Gość ja tez czekam....
up...mam ten sam problem...a co gorsza...rzucam juz miesem nawet na swojego misiaczka i jego rodzine...po prostu czasem nie moge sie opanowac...a wiem ze to chore...

Gość zapytamm
ze złosci zrobiłabym teraz loda z połykiem byle komu

i ja mam to samo... non stop sie dre na wszystkich.

na złość ja ogladam filmy xDDD albo ide się przejsc ;d moze czekolada tez moze byc dodatkiem;D

A co w tym złego? Ranienie i złośliwości wobec ludzi, którzy nie są słabsi od ciebie to żadna wada :D

Gość jgfjffhgfhhg
hmmm a może warto zapisać się na jakiś aerobik albo na jakies zajęcia na których można się wyżyć?:)

Gość zapytamm
prosze, nie zwracajcie uwagi na te żalosne wypowiedzi kogos,. kto się podszywa pod moj nick.

Gość zapytamm
up