Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elwe

Nie mogę mieć dzieci.

Polecane posty

Choruję na przepuklinę rdzeniową i jest pewne,że nie mogę mieć dzieci.Jak sobie z tym poradzić?Wiem,że jest adopcja ale to zupełnie inny temat.Gdzie ja znajdę faceta który nie będzie chciał mieć dzieci....masakra :(

Gość .......................a
znajdz takiego ktory zrozumie twoja sytuacje

Gość kurka z podwórka
...i razem poszukacie przeznaczenia,bo nic kochanie nie dzieje sie bez przyczyny,widocznie masz misję do spełnienia:)

Jaką ja mogę mieć misję?Urodziłam się chora...a do tego chorują teraz moje emocje.Czemu nie mogę żyć normalnie jak każdy?Mieć dzieci,rodzinę?Nie rozumiem tego,nigdy tego nie zrozumiem...

Gość .......................a
oczywiście że możesz mieć dzieci :) możesz adoptować malutkie i wychować jak swoje

Gość klamerka1
Nawet nie wiesz ilu facetow zostaje ojcami tylko dlatego, ze rodzina naciska, ze taka jest kolej rzecz, ze zona pragnie dziecka. Uwierz mi, nie kazdy pragnie dziecka...

jak facetowi z jakim będziesz związana powiesz jaki masz problem to albo ciebie zostawi albo nie.

karolcia333 jak facetowi z jakim będziesz związana powiesz jaki masz problem to albo ciebie zostawi albo nie. no własnie w tym problem....

Gość mredff
nie obawiaj się, są faceci samotni którzy mają już dzieci, bo są rozwiedzeni czy tp.

Gość moje marzenie
prosze zamien sie ze mna

Gość wkurwiona na maxa
a czemu nie możesz mieć dzieci? ta przepulkina coś przeszkadza tak?

Znam wielu, bardzo wielu facetów, którym dzieci są obojętne, a decydują się na nie tylko dlatego, że żona chce. mój facet sam powiedział: będziemy mieli dzieci- trudno, nie będziemy mieć dzieci- też dobrze. Im naprawdę wszystko jedno.:-P

Akurat teraz poznałam kogoś i mi od razu powiedział,że chcę mieć dzieci a ja za każdym razem się boję,że dostanę \"kosza\" z tego właśnie powodu...ten strach czai się co dzień.Ten kto nie ma takiej samej sytuacji nie może tego zrozumieć :(

kurde jak ja poznawalam nowych facetow, to wlasnie oni mi mowili ze NIE CHCA Miec dzieci..i dlatego zwiazki mi ie sypaly. Sa tacy, naprawde są.

Gość neneneneneiki
kochana napisz do mnie.mam ten sam problem!ja pisalam fdo ciebie juz ale nie odpisalas a szkoda...moj mail-majarudakowska@gazeta.pl

Gość trudno żyj dalej....

Gość neneneneneiki
tylko ludzie bez tego problemu mowia trudno zyj dalej!bez serca jestes!