Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona herbataa

mam zamiar byc najszczesliwsza kobieta na swiecie

Polecane posty

Gość zielona herbataa

Planujemy slub.Jestem najszczesliwsza osoba na świecie.mimo ze nie bylo zawsze kolorowo wiem ze kocham go jak nikogo innego na swecie:) byly wzloty i upadki jednak zawsze potrafilismy sie podniesc z najtrudniejszej sytuacji.czasem myslalam ze porafie bez niego zyc-a nie potrafie.potrzebuje go jak ryba wody,jak ptak przestrzeni.bez niego czuje sie jak by ktos odcial mi doplyw tlenu.wiedne niczym róża z braku wody. wiem ze to ten jedyny i chociaz ludzie mowili by inaczej,gdyby caly swiat byl przeciwko nam nic sie nie miedzy nami nie zmieni. jedyn slowem Kocham Go cala swoja miloscia.Calym moim małym sercem sercem. ciesze sie ze po tylu latach razem potrafie jeszce tak pisac. Kocham go za to ze znosi moje humorki i ze Kocha mnie aka jaka jestem:) Po prostu Kocham go cała soba:D tak se chcialam napisac:D

Gość zielona herbataa
ja sie ich nie boje nie pisza co chca ja wiem swoje:)

zielona herbataa romantyczna jestes :-). Gratuluję takiej milosci :-).

Gość zielona herbataa
hehe czasem chyba za bardzo romantyczna:)

Gość roguniaka
dobrze ze znalazas swoja polowke!! i ze czujesz ze to on jest odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu:) zycze szczescia !!!! 🌻

Gość zielona herbataa
dziekuje:) tzreba miec wielkie szczescie zeby trafic na odpowiednia osobe. jestem szcześciara!!!:)

zielona herbataa podaj "przepis" na taki udany związek :-).

Gość zielona herbataa
wiesz nie ma przepisu na udany zwiazek.trzeba trafic na odpowiednia osobe a z facetami jest ciezko. bardzo wazne jest zrozumienie i szcerosc i przede wszystkim prawdziwa milosc:)

zielona herbataa wiadomo, ze nie ma przepisu. Sprawdzam Cię tylko :-). Zartuję. Ja zawsze staram się pamietać, zwlaszcza w sytuacjach konfliktowych, ze to jest nablizsza mi osoba, a a nie moj wróg.

Gość zielona herbataa
i tak trzymac chociaz wiadomo czasem bywa ciezko ale grunt to sie nie poddawac:)

Gość roguniaka
u mnie tez ciezko bywa, ale co tam:P kocham go:) ale czasem nie czaimi siebie nawzajem... serio... i zdarzaja sie jakies nieporozumienia... ehhhh ci facei:P

Gość zielona herbataa
roguniaka zgadzam sie w pelni faceci sa dziwni ale za to sie ich kocha:)

Gość roguniaka
pssssst zielona.... jakie plany na walentynki??? kurcze... ja nie wiem co kupic.... wszytko juz mu kupilam :D

Gość zielona herbataa
my sobie nie kupujemy na walentynki nic na poczatku znajomosci owszem ale teraz wolimy wyjsc gdzies na romantyczna kolacje albo posiedziec wspolnie przy pizzy i lapce wina:)

Gość roguniaka
my zaplanowalismy kino a potem winko... i mielismy nic sobie juz dodatkowo nie kupowac, ale on mowi ze si enei mogl powstrzymac,, i ze ma juz cos dla mnie,, a ja nic jeszcze!:O

Rogunianka, a musisz mu cos kupowac? Skoro juz sie uparlas, zeby obchodzic to paskudne swieto, moze cos ZROB :) wlasnorecznie, albo temu, co zwykle, nadaj niebanalna otoczke. Dekoracja mieszkania? Kwiaty do pracy (faceci czasem tez lubia je dostawac), a moze zawiazac facetowi oczy, zaprowadzic za raczke do samochodu i uwiezc na romantyczna kolacje :D To niemozliwe, zeby ktos wszystko mial i wszystko przezyl A teraz naprawde ide spac ;)

Gość zielona herbataa
a moze kup seksowna bielizne i pokaz mu jaka jestes sexowna..faceci to lubia bardziej od brezentow:) i obwiaz sie wstazka i powiedz ze jestes jego prezentem:D kup dobre winko alboo zrob sama kolacje na pewno sie ucieszy i bedzie zaskoczony

Gość roguniaka
ej, no to metafora taka:P ze juz wszytko ma...no juz zaplanowalismy kono, mamy rezerwacje, my uwielbiamy planowac ;) hehe tak sie zastanawiam co mu to sprezentowac, jakis malutki symoboliczny prezencik:) tez nie lubie komercji... zeby nie bylo! u nas walentynki sa szczegolne, bo sa zwiazane z nasza rocznica spotykania sie:) no taka troche naciagana, bo troche wczesniej powinno byc, al e co tam:P

Gość roguniaka
hehe,z ta bielizna to niezly patent, kiedys go juz wykorzytalam ale warto jeszcze raz:) :)

Gość zielona a ile macie lat
i jak dlugo razem?

Gość zielona herbataa
21 i 23 razem od 4,5 roku niektorym moze sie to wydac smieszne i moga twierdzic ze tacy mlodzi i mysla ze zakochani.ale zapewniam ze tak jest jestesmy siebie pewni.wiele ze soba przeszlismy co nas umocnilo:)

Gość roguniaka
no tak3 latka:) a ty jak dlugo ze swoim ukochanym?

Gość roguniaka
zielona 🖐️ ja 21 a on 23:) tez mlodzi, ale juz co nieco wiem o milosci:) wzlotach i upadkach:)

Gość zielona herbataa
to mamy ten sam wiek:)skad jestes?

Gość roguniaka
zielona, to y juz bardzo dluuugo razem... tak zapytam... mieszkacie juz razem??? bo ja stoja nad taka decyzja......

Gość roguniaka
ja z lublina,,, a TY???

Gość zielona herbataa
ja z dziury takiej jak tbg hehe

Gość roguniaka
tbg.... hmhmm, kojarzy mi sie z tarnobrzegiem...

Gość roguniaka
to skrot od tarnobrzega??? bo znam to miejscowke:)