Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra 1986

plamienie w kolorze brązowym

Polecane posty

Gość sandra 1986

hej nie wiem co mam zrobić!!!!!jestem w piątym tyg.ciąży tydzien temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy po wczesniejszym zrobieniu testu i badaniu usg tak dlugo staralismy sie o dziecko!!!!!!tak sie boje bo dostalam silnych buli podbrzusza i poszlam dzisiaj do mojego ginekologa to pow.ze mam sie oszcedzac ale dzis wieczorem pojawily mi sie dziwne plamienia w kolorze brązowym!!!!!!!wystraszyłam sie i nie wiem czy to jest grozne czy mam czekac 2tyg.do kolejnej wizyty u ginekologa??????poradżcie mi dziewczyny co mam robic!!!

Gość fred merci
Powinnas isc jutro do lekarza.Kazde plamienie jest oznaka ze cos sie zaczyna dziac.Im szybciej tym lepiej.Moze to byc nic niegroznego.Ale lepiej dmuchac na zimne.

Gość uwazaj szkodliwe
oczywiscie ze moze byc grozne zadzwon do swojego lekarza prowadzacego , jak nie bedzie odbieral to pojedz na pogotowie i cie zbadaja :O robicie dzieci tak bardzo ich chcecie a tak sie wyglupiacie i zamiast do lekarza to na forum :O

Gość renatakaliszewskakak
jedz na izbe przyjec koniecznie!!! u mnie to bylo oznaka poronienia , ale tobie tego nie życze! jedzi nie czekaj!

Gość jedz jak najszybcije na pogot
owie , kazde plamienie w ciazy jest niebezpieczne moze doprowadzic do poronienie . na pogotowiu dostaniesz leki na potrzymanie a do lekarza idz juz jutro z rana nie czekaj 2 tyg