Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy się oplaca

do mam niemowlaków

Polecane posty

Gość czy się oplaca

Witam. Mam pytanie i proszę o szczerą odp. Czy korzystałybyście ze sklepu, w którym byłoby mnóstwo gotowych posiłków dla waszych dzieci, deserkówk zupek itp. znanych firm, posegregowanych według wieku? Nie chodzi mi o pare półek jak w marketach, ale taki sklep z prawdziwego zdarzenia - wszystko dla dzieci pod ręką. Od posiłków, pieluch, chemii, po wózki i ubranka dla dzieci. Co o tym myślicie?

w moim miescie sa takie sklepy np \"centrum dzieciece entliczek pentliczek\" czasem tam bywam ale ceny maja kosmiczne. zdecydowanie czesciej kupuje w marketach.

Ja już nie mam niemowlaka ale kiedyś też nim był;) Więc jeżeli chodzi o sklep to jak najbardziej zwłaszcza jeżeli były by przystępne ceny i większy wybór niż w marketach.

Gość czy się oplaca
Owszem, ceny byłyby konkurencyjne.

ceny musialy byc by konkurencyjne lokalizacja tez musiala byc by dobra ale munis jest taki ze wiele mam pewnie kupuje przy okazji robienia innych zakupow w markecie a jak wiadomo wybor i tam nie jest maly wiec nie wiem ale zycze powodzenia :)

w takiej sytacji pewnie nie jedna mama poszla by jednak do "pani sklepu ":) pomysl dobry ja bym dodala dodatkowe atrakcje np baloniki maly koncik zabaw dla np starszych dzieci :)

Gość czy się opłaca
Emama dzięki za pomysł. Myślę jeszcze dodatkowo o ciuchach ciążowych, nie ma sklepów z fajnymi ciuchami dla przyszłych mam.