Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgbghnyjhhn

CHODZI O JAZDE SAMOCHODEM !!!

Polecane posty

Gość fgfgbghnyjhhn

Po jakim czasie od zdania prawka wyjechaliscie na miasto tak samodzielnie?Ja nie wiem dlaczego,ale boje sie cos :(

Gość wstyd sie
przyznac ale 2 czy 3 dni pozniej, nie mialam jeszcze prawka w raczce , ale pojechalam ... i tak mi zostało. :D

Gość hjfghkjgfdghju
musisz sie przełamac. na poczatek jezdzij w takich godzinach kiedy ruch jest najmniejszy

Ja zaczęłam jeździć jeszcze zanim skończyłam kurs. Raz mnie sytuacja zmusiła i potem już zostało. Ale się nie bałam jazdy, bardziej instruktorki, która ryja darła o byle gówno...:-)Moja siostra za to po kursie, po egzaminie i też się boi... Twierdzi, że jak już dostanie prawko, to jej przejdzie, ale myślę, że jednak nie...

Dobra rada, to na początku raczej nie jeździj sama. U mnie tylko ja mam prawko, ale jestem nerwowa i roztrzepana i często było tak, że siostra albo mama, które ze mną jechały, jakieś tam ostrzeżenie mi dały czy zwróciły na coś uwagę.

Gość fgfgbghnyjhhn
No wlasnie ja tez jestem nerwowa i roztrzepana ;/ Poki co jezdze u siebie na osiedlu,ale jutro pierwsza jazda na miasto i to rano o godzinie 9 :( Strasznie sie boje,jade z mama ,ktora prawka nie ma :(

Jak znasz w miarę dobrze miasto, to dobrze będzie. A mama zawsze razem z Tobą się obejrzy czy coś nie jedzie, pomoże w parkowaniu jakby co i cały czas będzie Cię uczulała, że wolniej:-)

Gość fgfgbghnyjhhn
Oo masz racje :) Ona zawsze bedzie sprawdzala,czy prawa strona wolna hehe i przy parkowaniu napewno mi pomoze,bo szczerze mowiac ,to najbardziej tego sie obawiam;/

Zawsze parkowanie najgorsze na początku, ale w najtrudniejszym przypadku to mam może wyjśc i mówić ile jeszcze i w którą stronę:-) To nie egzamin, nie wszystko musi być perfekt, a nawet doświadczeni kierowcy popełniają błędy, bo inaczej to by w ruchu nie było tylu problemów. A masz listek? Jak nie, to sobie kup. Niech się śmieją, ale zawsze to sygnał, że coś roisz wolniej czy coś, bo nie masz wprawy.

Gość fgfgbghnyjhhn
A gdzie taki listek mozna kupic??