Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa parasolka

Mam dosyć..Co robić?

Polecane posty

Mam już dosyć,proszenia,błagania,płakania... O co poproszę męża,wiecznie robi mi na złość i albo się nie odezwie albo mnie oleje.. Jak mnie to wkurza,frustruje... Np teraz gra sobie -leży w łózku z pieprzonym laptopem,głośniki na prawie cały regulator,a ja nie mogę zasnąć,ja potrzebuję spokoju i ciszy,poprosiłam go zeby ściszył albo wziął słuchawki to mówi ze on tez moze sobie glosno sluchac i ma to gdzieś...ze ja mam sobie wyjsc i spac gdzie indziej(w innym pokoju) totalnie mnie olewa i jeszcze mowi ze jestem nienormalna... Co ja mam robić? Jak mam z Nim rozmawiać? Wraca z pracy,siada do komputera i tak cały wieczór,dodam ze 8 godzin w pracy również sioedzi przy kompie głównie... Mam już dosyć...:(:(

Gość clozzer
Co ty jeszcze robisz z takim palantem?:O

Za mocno Go kocham... Jest dobry dla mnie,kocha mnie,ale ma okropną cechę złośliwośc i egoizm który ostatnio się u niego pogłębia.. Jesteśmy małżeństwem z 4 miesięcznym stażem...

Gość ssssasasasaaaa
mozed spytaj go o co mu chodzi? chyba nie hajtnol sie po to zeby cie terroryzowac? moze cos mu ni pasi.

A co mu ma nie pasić? jak powtarza mi że mnie kocha,że jestem cudowną żoną itp,że życia beze mnie sobie nie wyobraża... Ale to zaczyna być straszne..nie mogę spac,bo on gra..nie mogę odpocząć,bo on gra czy słucha muzyki....co robić??:(

Gość nie klikac
haha ale za co ty go kochasz? za egoizm?:O

Gość kurczaksy
to idź do tego innego pokoju i nie wracaj jak będzie miał ochotę na coś innego niż granie ;)

Gość 555ff
Przeciez on Ciebie nie traktuje powaznie.... Ile lat macie ?

Własnie najdziwniejsze jest to,ze on nie zawsze jest egoistą,częściej zachowuje się normalnie,jak kochający mąż..a czasami ma takie momenty że jak Pan Świata..Chyba za dużo od siebie mu daję..za dużo dla Niego robię... Znam swoją wartość,ale..przyznam ze jestem za miękka...:( Nie potrafię byc stanowcza i reaguję emocjonalnie..

Gość ssssasasasaaaa
i widzisz tu jest wasz problem. problem w komunikacji. on godzinami gra a ty siedzisz na kafe. pogadaj z nim, powiedz mu co ci sie nie podoba i zapytaj co mu lezy na watrobie, a nie z gory zakladasz ze wszystko ok, a jednak marudzisz ze jest inaczej ps moze zupa byla za slona :P

Oczywiście że rozmawiamy..jaskiniowcami nie jesteśmy.. Ale on uważa że to nie sa problemy.. P.S Na KAFE weszłam dzisiaj 1 raz od ohoho..pół roku?;)