Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldonargrgr

te reklamy na boku co myslicie o nich ?

Polecane posty

Gość mousseup
och przepraszam miało być buahahaha za to może dołączysz do seksiku ? ';) kimkolwiek jesteś :P szeksi co nie ? ;)

Gość true Pan z reklamy
mousseup- wyobraź sobie, że zatapiam moje ząbki w Twojej myszce, Podnieca mnie jej zapach Wchłaniam go całym swym wielkim nochalem Smakujesz tak cudownie.. Panu Ryjowi jest tak dobrze...

Gość mousseup
ryju no przepraszam po prostu tak się napaliłam a wtedy lubię dużo kutasków ale Twój jest najśliczniejszy i największy i masz cudownego ryja umyj mi Cipkę gąbką bo nie myłam rok ohh ryju pragnę tego

Gość mousseup
ryju no wiesz co podniecasz mnie .. ;) jak tak możesz w dupkę chcesz ... aż kisielek poleciał .. ;)

Gość ajakaja
a ja zdejmuję koszulkę, staniczek, a Pany Ryjowi rośnie...pożądanie. Chwilę potem biorę gąbkę i szoruję nią po Ryju. Spływa cały makijaż, ale co to? Pod spodem jest jeszcze wojskowy Ryj. Znowu szoruję. I znowu pod spodem jest Ryj Jokera. To podnieca mnie jeszcze bardziej...Szoruję i szoruję....

Gość true Pan z reklamy
Nie myłaś ROK???? Cudownie, uwielbiam ten kobiecy zapach Właśnie przesuwam wilgotną gąbkę po Twojej myszce... Mój penis pręży się, dumnie umalowany na zielono Bo musisz wiesdzieć ,ze pan ryj nie tylko twarz maluje...

Gość mousseup
gdy ryju się pojawiasz na szklanym ekranie wizjer zalewa kolor twojego make-up jesteś najlepszy zdecydowanie i ze wszystkich ryjów największy masz huj wciąż po sieci szukam twego ryja gąbka twa tak smaczna jest oh mój ryju kocham Cie szczerze i pragnę abyś wyruchał mnie siabada siabada siabiada gąbka ryja siabiada siabada rąbka ryja ;p

Gość true Pan z reklamy
MMM.. .kisielek... Pan Ryj lubi zlizywać kisielek z niemytych szparek...

Gość true Pan z reklamy
Wow i piosenką mnie uraczyłaś Cudnie Kocham ,,mydełko fa"- nucę je przy codziennym makijażu Ryja

Gość ajakaja
pod trzecią warstwą jest Ryj chomika.....szoruję i szoruję, ach! och! Ile Pan ma twarzy ? Wreszcie pojawia się Ryj w masce sadomasochistycznej nabijanej ćwiekami...

Gość mousseup
o lol rąbka hehe ;p ryju zaimponowałeś mi tym że malujesz się też tam .... ;) już Cie pragnę 100% bardziej

Gość mousseup
ajakaja heheh ..;p jakie marzenia co?;) chciało by się ale ryj jest mój ;p nie dziele się on lubi niemyte szparki ;p

Gość mousseup
ryjeczku :* umówisz się ze mną ? :P ja nie myta rok dziewica czeka na kogoś takiego jak Ty młoda ładna nawet zgrabna ;p co?:p spory biust tyłeczek jak ta lala skusisz się ? ;)

Gość true Pan z reklamy
saodmasochistycznej masce nabijanej ćwiekami?? Och - odkryłyście mój najgłębszy sekret- taki mały zboczuś w masce lubi takie zabawy A twarzy mam nieskończenia wiele- kilka na Ryju, kilka wymalowane na plecach, spod jednej wyłania się druga , jeszcze gorsza i jeszcze bardziej podniecająca...

Gość true Pan z reklamy
mousseup- dziewica?? Zaimponowałaś Panu Ryjowi- już mam ochotę to zmienić Jak Pan Ryj do Ciebie przyjedzie to dziewicą będziesz już tylko we wspomnieniach.. Tylko pamiętaj - nie myj się!! A zwłaszcza TAM!!!( wiesz, gdzie) Pan Ryj lubi zdrowy, kobiecy zapach

Gość mousseup
to kiedy Ryjeczku mój ? :P jestem ciaśniutka jak wentylek od kółka roweru ;p

Gość true Pan z reklamy
O jejku to może być problem bo siusiak Pana Ryja troszkę duży... Jakbyś mogła ją troszkę porozciągać sama palcami to Pan Ryj byłby wdzięczny... Czekaj na mnie w Walentynki - Pan Ryj zjawi się u Ciebie, umalowany NA CAŁYM CIELE z kilkoma wilgotnymi gąbkami do ścierania i zabawimy się tak, że mój Ryj będzie cały płonął z podniecenia i ekstazy