Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siwa01

Ból jelit-brzucha,jak sobie poradzić?

Polecane posty

Proszę o rady i wskazówki jak sobie poradzić z bólem brzucha i niestrawnościami?Jestem po 50-tce i chyba mam zespół nadwrażliwego jelita,co robic?Pracuję i nie lubię odwiedzać przychodni.Jak sobie poradzic w domu?Proszę osoby z tą dolegliwościa o pomoc.Na pewno są różne sposoby.Pomóżcie!

Są na to na pewno różne domowe sposoby, mnie tak bolał brzuch, że lekarz od razu podejrzewał zapalenie wyrostka, oczywiście już jak nie mogłam wytrzymac to dopiero poszłam do lekarza a ten od razu skierowanie na oddzial ratunkowy:/. Okazało się, że to nie wyrostek tak boli, tylko guz na jelicie.Dodam, iz dotykając brzych w okolicach pępka sama czułam tam "coś".Do tego zaparcia, krwawienia z przewodu pokarmowego.Całośc skończyła się na kolonoskopii(ble)i wycinaniu guza.Co gorsza, od dwóch miesięcy znów robi mi się tam "cos".Ale lekarz twierdzą, że może samo się wchłonie?:/ Mam 22lata. Nie bagatelizuj problemu tym,że nie nie przepadasz za przychodniami.Naprawdę.

Gość beksa lala
z jelitami nie ma zartow, wiec radzilabym Ci przelamac to "nielubienie" i zrobic sobie kilka badan:)