Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w uścisku grypy

Który puder w kulkach lepszy? AVON.

Polecane posty

Gość w uścisku grypy

brązujące kuleczki czy rozswietlające? :) Zalezy mi żeby buźka była promienna a zarazem nieco przyciemniona. Bardziej jestem za rozswietlającym ale czy on tez daje efekt lekkiego zbrązownienia? żeby skóra wyglądała na wypoczętą :) I czy ktos wie ile te pudry kosztuja w nowym katalogu? Choroba mnie zmogła,nie ruszam sie z domu, a jak sie zorientuje to kogos posle po niego :)

Gość niunia lepszy jest
puder w kulkach oriflame.

Gość w uścisku grypy
wezmę to pod uwagę :) bo tez słyszałam dobre opinie ale póki co chcę wybrać między tymi z avonu :)

osobiście mam ten puder w kulkach z avonu rozswietlajacy ale jest taki sredni... :/ baardzo ciezko jest go z tych kulek nalozyc na pendzelek ponieważ zwykle ,,maczanie" pedzla nie powoduje tego ze puder sie obsypuje z kuleczek i trzeba naprawde mocno trzec zeby odrobinę wydobyć z pudełeczka. Plus za ładny kolor piekne opakowanie i brak zapachu... generalnie to tylko jakies 30-40zł wiec czemu nie kupic?

Gość 100 razy lepszy jest puder
brązujący z sensiqe, do kupienia w drogeriach natura. Rozświetla i lekko brązuje, kosztuje 5zł i jest lepszy od tego z avonu czy oriflame, miałam je wszystkie więc wiem, po co przepłacać skoro za 5zł można mieć lepszy ;-)

Gość Roxanka13
Kuleczki brązujące, nadają odcienie różnego rodzaju brązów natomiast te rozświetlające, sa nieco takie migoczące,i też nadają fajny odcień taki o bardziej różowatym odcieniu.

Gość w uścisku grypy
no to trudna decyzja :) przeczytałam opinie o tym z natury, cena kusi, komentarze tez :) ale to jak juz wyzdrowieje bo teraz nikt mi sie do natury nie pofatyguje :)

Gość w uścisku grypy c.d.
ktoś jeszcze coś? ;)

Gość .j.j.j.j.j.j.j.j.j.j.
:)

Gość fiolka085
nie kupuj avonu. poczytaj- brazwy na poczatku jest ok a pozniej robi sie ceglasty;/ ja tez ci polecam sensique za 10 zł jest taki sam jak avon rozswietlajacy a nawet lepszy. kiedys sie strasznie napalałam na kulki ale po przetestowaniu paru opakowan stwierdzilam ze zadna rewelacja. lepiej kup tanszy i zobacz czy ci odpowiada