Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 偶贸艂c偶贸艂c偶贸艂c

Rzyganie w nocy

Polecane posty

Go艣膰 偶贸艂c偶贸艂c偶贸艂c

ostatnio prawie co wiecz贸r jest mi ci臋偶ko na 偶o艂膮dku.kilka razy by艂o tak ze budzi艂am sie w nocy z b贸lem 偶o艂膮dka, nie jest to taki b贸l ze az sie skr臋cam, ale taki dokuczliwy.jakis miesi膮c temu napina艂o mnie w nocy az w koncu sie wyrzyga艂am, w艂a艣ciwie to niczym 偶贸艂c. od偶ywiam sie dosyc zdrowo, ale przez to jeszcze bardziej ograiczy艂am, np. nie jem juz po 18, a przed tylko lekk膮 kolacj臋 dziasiaj w nocy znowu wymiotowa艂am w nocy. po wymiotowaniu jest dobrze i spokojnie zasypiam. czy mia艂 ktos cos podobnego, albo wie cos na ten temat????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 helpppppp
nikt nic nie wie????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zr贸b test

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶贸艂c偶贸艂c偶贸艂c
ci膮偶a odpada. to sa inne wymioty, by艂am juz w ci膮zy, to co innego.poza tym jestem akurat po okresie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JestProblem
Mo偶esz mie膰 wrzody.Ja takie objawy mia艂em na pocz膮tku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶贸艂c偶贸艂c偶贸艂c
wrzody???? o kurde, a mia艂es takie same objawy???czy cos jeszcze?a cp pozniej???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JestProblem
Zr贸b gastroskopie b臋dziesz wiedzia艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze dzis ktos mi pomoze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶贸艂c偶贸艂c偶贸艂c
no tak gastroskopie, ale chcia艂abym dowiedziec sie czegos wi臋cej zanim w艂o偶膮 mi rure do prze艂yku. strasznie sie tego boje, a to na zywca czy pod narkoz膮??

Udost臋pnij ten post

Psikaj膮 ci do gard艂a i lekko znieczulaj膮 aby艣 nie mia艂a takich odruch贸w wymiotnych, nie mo偶esz nic je艣膰 przez zabiegiem, tzn. musisz by膰 na czczo. P贸藕niej te偶 nie mo偶esz przez d艂u偶sz膮 chwil臋 nic je艣膰 i pi膰, a偶 zejdzie znieczulenie. Nieprzyjemne, ale do prze偶ycia :) G艂upie, 偶e Ci tak 艣lina cieknie bo nie mo偶esz prze艂kn膮膰, ale mia艂am dobr膮 piel臋gniark臋, kt贸ra mnie 艂adnie wyciera艂a ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶贸艂c偶贸艂c偶贸艂c
dalej magluje temat czy to naprawd臋 s膮 typowe objawy wrzod贸w?? rzyga艂am dopiero dwa razy

Udost臋pnij ten post