Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość assaasas

Czy myslicie ze mam dziwne poczucie humoru ?

Polecane posty

Gość assaasas

Ta wymiana zdan ktora przeczytalem pod artykulem na onecie o walentynkach bardzo mnie rozbawila . __KOBIETY SĄ DZIWACZNE___ gdy kupiłem jej dwa lata temu misia z wielkim czerwonym sercem to zrobiła mi awanturę potem się popłakała. W zeszłym roku nie miałem kasy więc wyciąłem jakąś laurkę z kartonu, posmarowałem klejem i przyczepiłem serce z bibułki i cieszyła się jak głupi blaszką... Dziwne ~Tadeusz dzisiaj, 09:44 Laski w ogóle cieszą się byle badziewiem - jeśli tylko zobaczą się, że się postarałeś. Dasz kamyk i powiesz, że z Jeleniej Góry też się ucieszy... ~drew dzisiaj, 09:52 Tyy dobry pomysł !! dam swojej dziewczynie słome i powiem ze to z betlejem (jest wierząca i to bardzo) to chyba bede mogł liczyc na jakis sex :D ~bgfb dzisiaj, 09:59 "- Chyba z Jasnej góry!? - Tak tak panie Janie kochany" blaszka79 A to prawda........kupilem kiedys swojej zonie ekskluzywna bielizne za ktora dostalem skromnie mowiac ochrzan i musialem isc oddac.......rok pozniej bez wiekszych staran ze swieczek ulozylem serduszko a ta cieszyla sie jak dziecko.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować