Gość assaasas Napisano Luty 11, 2009 Ta wymiana zdan ktora przeczytalem pod artykulem na onecie o walentynkach bardzo mnie rozbawila . __KOBIETY SĄ DZIWACZNE___ gdy kupiłem jej dwa lata temu misia z wielkim czerwonym sercem to zrobiła mi awanturę potem się popłakała. W zeszłym roku nie miałem kasy więc wyciąłem jakąś laurkę z kartonu, posmarowałem klejem i przyczepiłem serce z bibułki i cieszyła się jak głupi blaszką... Dziwne ~Tadeusz dzisiaj, 09:44 Laski w ogóle cieszą się byle badziewiem - jeśli tylko zobaczą się, że się postarałeś. Dasz kamyk i powiesz, że z Jeleniej Góry też się ucieszy... ~drew dzisiaj, 09:52 Tyy dobry pomysł !! dam swojej dziewczynie słome i powiem ze to z betlejem (jest wierząca i to bardzo) to chyba bede mogł liczyc na jakis sex :D ~bgfb dzisiaj, 09:59 "- Chyba z Jasnej góry!? - Tak tak panie Janie kochany" blaszka79 A to prawda........kupilem kiedys swojej zonie ekskluzywna bielizne za ktora dostalem skromnie mowiac ochrzan i musialem isc oddac.......rok pozniej bez wiekszych staran ze swieczek ulozylem serduszko a ta cieszyla sie jak dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach