Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewajulia

jak wywałać okres?

Polecane posty

Gość ewajulia

Jestem załamana :( dwa dni spóźnia mi sie okres :( niestety istnieje mała szansa, że mogę być w ciąży :( nie potrafie sie przełamać i kupic test ciążowy :( tak bardzo sie boje. Nie wiem co o tym mysleć, bardzo się stresowałam czy dostane ten okres i jak na nieszczęście jak go nie było tak nie ma :( Wypróbowałam już aspiryne i gorącą kąpiel :( Jestem kłębek nerwów :(

Gość korelja
po pierwsze postaraj się nie denerwowac tym, bo stres może powodowac opóźnienie okresu. po drugie, weź gorąca kapiel, goraca woda czasami pomaga przyspieszyć miesiączkę. mnie to pomaga, ale nie zawsze.

Gość ewajulia
Gorącą kąpiel wziełam wczoraj i nic :/ jestem stara i głupia!!! staram sie wyluzować ale to nie takie proste, w dodatku facet w to zamieszany wysyła co pół godziny sms-a czy dostałam okres, kazałam mu milczeć kilka godzin w końcu :/

trzeba było się zabezpieczyć a nie brać do seksu nie maja wielkiego pojęcia o zabezpieczeniu

Gość korelja
no to mu powiedz żeby na jakiś czas dał spokój bo Cię to stresuje. umów się z koleżanką na zakupy, do kina, gdziekolwiek byle nie myślec o tym. a najłatwiej to kupić test, zrobić go i będzie z głowy. nie masz się czego bać. jezeli się zabezpieczaliście to sa naprawdę małe szansę żebyś była w ciąży.

Zrób ten test, stresujesz się tym, że możesz być w ciąży, więc tylko negatywny wynik testu Cię uspokoi. :) A jeśli jesteś w ciąży, to tylko dłużej bedziesz się stresować i po co? Fakt jest faktem i tego nic nie mieni.

Gość ewajulia
Właśnie, że tak do końca to sie nie zabezpieczyliśmy, (tzn. nie było do końca, wiadomo co) ale ja nie mam 18 lat i niby wiem kiedy moge zajść a kiedy nie, nigdy nie zaszłam w ten sposób w nieplanowaną ciąże, wiem, że to głupie, bo to o niczym nie świadczy i że zachowałam się nieodpowiedzialnie ale już pogadanki typu "trzeba sie było zabezpieczyć" jak ktoś tam napisał mi nie pomogą :( sama to wiem i najchętniej kopała bym sie za to w tyłek :(

Gość ewajulia
Dziś kupie ten cholerny test po południu, zrobie jutro rano...no chyba że...ale już w to nie wierze :) pesymistka jestem :)

Gość ewajulia
A może ktoś jeszcze sie boryka z takimi myslami i jakoś sie razem podtrzymamy na duchu?

Gość xxxxxxxxxxxaaaaaa
wiesz co. ja się borykałam z takim problemem ok 9 lat temu. miałam 18 lat. i nie doczekałam się okresu.... a dzis mam osmioletnią, śliczną, zdolną córeczkę, wyszłam za mąż za jej ojca i jest dobrze. czasami tak sobie myślę: jak by sie potoczyło moje życie, gdybyśmy się wtedy nie poznali na tym przystanku? nie byłoby dzidzi, pewnie poszłabym na inne studia, albo wyjechałabym za granicę jak moi znajomi... ale cierpiałam wtedy bardzo, młoda, głupia, chodziłam do liceum.. świat mi się zawalił

Gość ewajulia
Rozumiem Cię, ale wiesz moja sytuacja jest całkiem inna, bardzo skomplikowana, chyba wolałabym mieć 18 lat tak jak Ty wtedy... a tak mam bliżej do 40 niż dalej, dwie córki, i z mężem w trakcie rozwodu no i teraz to...koszmar :(

Gość do ewajulia
Nie stresuj się kobito!!!! Wyluzuj- dobiegasz 40-tki - licz się tez z hormonami:) Idź spokojnie do apteki i to już - kup test i nie bój się:):) I spokojnie - bo stres i ciągłe myślenie o tym, powoduje taki stan.Głowa do góry!! Idź po test - a jak się chcesz upewnić na 100% zrób badanie na Beta HCG - nie drogie - wynik albo od razu albo się czeka chwilę. No i spox.

Gość ewajulia
Acha i jeszcze rozwód..........no co się dziwić, że się spóźnia!!!!!!!!!!!

Gość Stare babsko a głupie
:O

Gość ewajulia
to co powyżej powiedziałam sobie już chyba ze sto razy (stare babsko a głupie) więc prosze...nie dokładać mi, sama wiem co o sobie myśleć :/