Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbcbb

mam tego dosyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość cbcbb

mam dosyć uzależnienia od tego huja, normalnie chciałabym w końcu znależć pracę a nie wiecznie jakaś robota na zastępstwo i muszę liczyć na tego huja, kurwa mać, nie chcę od niego nic a co tu zrobić, jesteśmy małżeństwem on sie wyprowadził daje kasę ale nie chce już liczyć na niego tak bardzo chciałabym być niezależna finansowa całkowicie, nawet żebym nie musiała prosić żeby dawał na dziecko

Gość cbcbb
Dodam, że mówiąc "niezależna" mam na myśli innego jelenia, który będzie mnie utrzymywał :D

Gość cbcbb
tak jasne po huj mi następny niedorobiony facet, nie podszywaj się szmaciarzu

Gość cbcbb
nie chce żadnego jelenia póki co nie kumacie, po huj facet mi jest potrzebny, tylko do jednego się nadajecie do bzykania jeśłi jesteście dobrzy w tym chociaż

Gość cbcbb
szukam szukam i nie mogę znaleźć, już szukam ponad rok pracuję, mam na swoje wydatki na swoje potrzeby, ale co zresztą, on mnie nie utrzymuje, nie potrzebuje tego ale sama myśl że niedługo zastępstwo się skończy mnie dobija, nie siedzę i nie czekam bierna tylko szukam

Gość cbcbb
tak szukam i szukam i żaden chuj się nie chce nabrać na to moje szukanie. A jak jeszcze zobaczy, że to nie jeden darmozjad ale dwa. To spieprza i niczym go do ślubu przekonać nie mogę :O Ani analkiem, ani głębokim gardłem, ani doświadczeniem w pracy na zastępstwie Zosieńki - kurtyzany z wykształcenia a z zawodu autostrady :O

Gość cbcbb
spierdalaj podszywku

Gość cbcbb
po prostu żenada tu na tej kafeterii są same pojeby, jesteście wszyscy nienormalnie

Gość cbcbb
Właśnie wabię dorodnym hemoroidem wywieszonym dziarsko za okno. Może jakiegoś trafię, ogłuszę i poślubię wbrew jego woli :)

Gość cbcbb
a anal i głębokie gardełko sama rób suko jebana (podszywaczko), bo tylko do tego jesteś

Gość taka jednazonka
spieprzaj podszywaczu

Gość jhkfhsdkljfgdsfds
diebiulizmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość cbcbb
Pierdolony podszywaczu ja w życiu nie robiłam anala i głębokiego gardła. W życiu też nie pracowałam. Chp ma utrzymywać rodzinę a nie kobieta. I nie musi mu za to nic robić. Ja z moim przespałam się raz klasycznie w celu prokreacji. Więc teraz mnie gnój powinien utrzymywać do końca życia. A jak ja coś sobie zarobię to na dodatkowe atrakcje i nowe tipsy.