Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łączy nas czekanie

Blanka-ładne?

Polecane posty

Gość łączy nas czekanie

co sądzicie drogie kolezanki o tym imieniu? chciałabym tak nazwać córeczkę:) i prosze jeszcze o opinie o imieniu Kornelia:)

Gość odpowiem.....a co
blanka ladnie, kornelia strasznie:O

Gość ani777
Jest to jedno z imion ktore dalabym corce:)tyle, ze nie podoba sie chlopakowi..;)

Gość łączy nas czekanie
a dlaczego kornelia jest straszne? moge prosic o uzasadnienie?

Gość likto
bianca ladniejsze,Kornelia ok:)

Blanka:) Jedno z dwóch imion które najbardziej mi sie podoba:) Kornelia, ciekawe ale nie w moim guście

Gość Koleżanka Stefana
hahha, "prosić o uzasadnienie" - nie podoba się i już. Mnie akutat Kornelia się podoba, ale to pytanie o uzasadnienie to jest niebywale głupie.

Gość łączy nas czekanie
nie to putanie nie jest głupie, chodziło mi o to, żeby autorka tej wypowiedzi napisała coś więcej dlaczego wg niej to imie jest okropne-może za mało kobiece, może zbyt staromodne,może nie ma od niego fajnych zdrobnień...no chciałam zrozumieć c o z nim nie tak wg Niej:)

Gość kornelia.............
nie podoba mi sie, zresztra jak to zdrobnic? w szkole bedą do niej mówili Kornel albo Nela - sama nie wiem jakie gorsze, to już bym wolała dac córce na imie Nel, przynajmniej takie delikatne a nie Kolrnelia takie twarde coś jak Kordula :( Blanka - ujdzie ale moja córka nie będzie nosiła takiego imienia na pewno.

Gość kot filemon222
Blanka srednio mi sie podoba, ale kolezanka ma coreczke i jakos malej pasuje. Kornelia ładne, ale jakies staroswieckie. sprawa gustu oczywiscie.

Gość jnnbhb
oba imiona są bardzo ładne jestem zdumiona, że na kafe pojawiły się takie propozycje tu prym wiodą oliwier i nikola :O ja bym wolała Kornelię :) będziesz mogła do niej mówić np. Nela ślicznie imię :) ale trzeba sprawdzić jak brzmi z nazwiskiem Blanka podoba mi się mniej, ale też urocza

Gość neneneneiki
blanka?to od jeziora Blanki w warminsko-mazurskim?mieszkam niedaleko tego jeziora.wybacz dla mnie zabawne i jednoznacznie mi sie kojarzy!=]

Gość łączy nas czekanie
jnnbhp- tu Cię zmartwię bo gdyby był jednak chłopiec to byłby Oliwier;) uwielbiam to imię:) a wracając do Kornelii, to jakoś nie pomyślałam ze może się wydawac staroświeckie:O no fakt, ze zdrobnieniami krucho, ale Nela jest ok:)

Ja tez zastanawiam sie nad Blanką, a druga opcja to Amelka. Ale jak bedzie to okaze sie jak urodze :)

Gość łączy nas czekanie
Widzę, że Blanka jest całkiem popularne:)

Gość łączy nas czekanie
podnoszę:)

Gość łączy nas czekanie
nikt sie już nie wypowie?:(

Gość odpowiem.....a co
Ok przepraszam ze tak pozno:D Juz uzasadniam:) Moja siora cale zycie mowila mi ze nazwie dziecko kornelia:) dzien w dzien sluchalam opowiesci o tym, ze sama chcialaby sie takj nazywac. Juz mnie mdlilo jak slyszalam w domu Kornelia:O Trwalo to mniej wiecej od 15-25 roku jej zycia :DDo momentu jej porodu:) Nazwala corke Zosia:D

Gość łączy na czekanie
Zosia? moim zdanie Kornelia ładniejsze, ale to moja opina:) cieszy mnie Twoje uzasadnienie bo obawiałam się, że napiszesz: okropne,wiesniackie i nie wiadomo co jeszcze;)

Gość kakaakakaka
moja siostra coteczna jest w ciazy.wie ze bedzie dziewczynka i chce dac dziecku albo dominika albo kamila...oba imiona koszmarne!rodzi w lipcu wiec mam nadzieje ze do lipca wywietrzeje jej z glowy ten durny pomysl!i nada dziecku jakies normalniejsze proste imie...

Gość łączy na czekanie
a co jest koszmarnego w imieni dominika? :O

Gość nie wiem jaki nick
jak otworze okno w cieplejsze dni to na placu zabaw slysze jak wolaja amelki oliwierków i klaudie;-) polewe mam niezla. ja coreczke nazwlabym hania mimo wszystko.

Gość łączy nas czekanie
no to fakt, ze u nas są takie fale-jak jakieś imie jest na tapecie to 99% dzieci sie tak nazywa, prawie żdnego zróżnicowania,taśmowo rodzą się julki i nicole;)

Gość nie wiem jaki nick
nie zapomnijcie o kacperkach oskarkach i kubusiach;P

Gość łączy nas czekanie
a co sądzisz o blance i kornelii?

Gość pani_pani
Kornelia, świetne ! Blanka, nie ! Przypomina mi się taka dawna, głupawa pioseneczka: Una Paloma Blanka...

Gość łączy nas czekanie
Lara dlaczego Kornelia nie? napiszesz coś więcej? pani pani- mtylko przez te piosenke uważasz że Blanka jest kiepskie?;)

Gość łączy nas czekanie
uppppp...-witam:) Bianka nie jest złe ale wole Blanka:)

Gość pani_pani
Tak. Swego czasu ta piosenka (Kabaretu Elita) leciała ciągle w radiu, no i obrzydziła mi Biankę. :(