Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość supermanka

pytanie dla pan i panow. prosze o odpowiedz.

Polecane posty

Gość supermanka

mam problemy. nie moge stosowac antykoncepcji hormonalnej bo strasznie od niej tyje. teraz od miesiaca nie stosuje i troche zlecialam na wadze, widze po ciele. pytanie dla was: czy wolalybyscie byc grube i miec biust, czy chude i bez biustu? prosze, szczerze odpowiedzcie. panowie, a wy co o tym sadzicie? wolicie panie grube z biustem czy szczuplutkie bez biustu?

Gość karolciamaiolcikakak
wolalabym jednak byc szczuplejsza.... a powiedz jakie tabletki stosowalas i ile mmniej wiecej przytylas/ w jakim czasie? masz sklonnosci do otylosci, czytak asmo z siebie przyszlo?

najlepsze kobiety (wg mnie) to takie które są szczupłe ale nie aż tak że im wszystkie kości widać ;P ale z drugiej strony możesz łatwo kontrolować swoja wagę :P

byc grube i miec biust, czy chude i bez biustu? był tu topik nie dawno gdzie temat brzmiał : Drogie panie "wolicie małego z duzym czy duzego z małym " jedna z odp brzmiała "idz sie lecz kobieto " :P

dlatego Moja nie bierze żadnych tabsów..i jest szczuplutka smuklutka..ach :) a i liczymy się z konsekwencjami niestosowania antków.. jak będzie Dzidzia to cóż..bedziemy szczęsliwi :)

Gość All player
Co ta za kobieta bez biustu w dodatku chuda..

Gość supermanka
stosowalam microgynon. przytylam 10 kg w 7 miesiecy. :(

Gość supermanka
pytalam powaznie. po antykoncepcji tak jakby puchne, jakby moj organizm zatrzymywal wode. i strasznie przytylam, naprawde. ramiona, rece, boczki, brzuch, uda, ohyda! teraz od miesiaca nic nie stosuje zadnych hormonalnych i widze, ze schudlam. a jem tak samo jak zawsze wiec to nie jedzenie jest przyczyna. A wiec prosze, odpowiadajcie zgodnie z moim pytaniem.

Gość All player
Widocznie mialyscie zle dobrane tabletki.

Gość ...123
CHUDA BEZ BIUSTU I TO NA 1000% KOBIETA LAT 28 :)

Ja wolę akuratne z akuratnym biustem :D:D:D:D:D :classic_cool:

wkurzona bardzo zona zadała jak ze ciekawe pytanie ... no własnie co z tego ci przyjdzie ze dowiesz sie jakie kobiety preferuje brat niedziedz,cream ,złoty czy inny prawiczek i kropka :P ?

Gość supermanka
no wlasnie lepiej sie czuje jak nie stosuje zadnej hormonalnej. fizycznie i psychicznie lepiej. a tabletki mialam juz tyle razy dobierane, ze ho ho. nawet plastry i implant, ktory po kilku miesiacach stosowania wyjelam, bo bardziej po tym tylam. zostaly tylko prezerwatywy lub sterylizacja.

Gość supermanka
ojeju, przeciez prosilam o opinie panie rowniez, nie tylko panow. dziewczyny, a wy jakie byscie chcialy byc? odnosnie mojego pytania.

Gość All player
Jest jeszcze wiele innych calkiem fajnych metod zapobiegawczych ciazy. Zastrzyki, spirala, krazek? Ten ostatni zaproponowal mi moj lekarz... umieszcza sie go w pochwie na 21 dni, to cos, jakby kobieca prezerwatywa :)

Gość supermanka
all player, wiem o tym. probowalam kilku. moje cialo bardzo zle reaguje na obce ciala w organizmie takie jak spirala czy inne krazki. juz tyle tego probowalam. myslalam nawet o sterylizacji, ale moj partner nie jest pewien co do tego. mamy juz dziecko, a ja nie chce wiecej w przyszlosci.

Gość All player
No to tak samo jak Ja :) Tabletek nie moge, choc uzywam,a obce cialo w moim organizmie mnie przeraza.. chcialabym sobie podwiazac jajniki, ale u nas to nielegalne:o

Gość half_life
Oto moja odpowiedź na to pytanie:nie podoba mi się duży biust tak samo jak chude "szkieletory",kobieta musi mieć trochę ciała tu i ówdzie,a małe piersi są piękne

Gość supermanka
caly czas mysle o sterylizacji, ale wszyscy wyzywaja, ze glupia, ze w tym wieku, a mam 26 lat. nie chce wiecej dzieci.

Gość All player
No wiesz... to jest Twoj wybor, tez slyszalam zle opinie... bo co jak mi sie odwidzi.. ja wiem, ze nie. Dlatego nie slucham gadania innych. A powiedz mi gdzie chcialabys to zrobic?

Gość supermanka
w anglii. tu nie tylko tez chodzi o opinie innych, co mowia mi, ale tez o to, ze troche sie boje jak bym sie czula po sterylizacji. niektorzy mnie strasza, ze nie bede sie czula jak kobieta, ze zawsze jakies komplikacje moga wystapic lub ze tez moge przez to przytyc, bo to tez w koncu ingerencja w organizm. dlatego troche sie boje. ale zadna antykoncepcja oprocz prezerwatyw sie w moim przypadku nie sprawdza.