Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekafska30

przyjaźń damsko-męska - gdzie jest granica?

Polecane posty

Gość ciekafska30

...czy można tak po prostu przyjaźnić się z facetem?jak powiem kumplowi że mi na nim zależy... nie odbierze tego jako podrywu?

Gość pewnie tak odbierze
a gracnica jest gdzieś przy dotykaniu się najlepiej się nie dotykać i przyjaźń może kwitnąć

Kociambrze ISTNIEJE tylko kończy się wówczas ,gdy jedna ze stron przekroczy właśnie granicę,którą jest propozycja bara bara :D:D:D

Gość istnieje
ale do tego potrzeba dwojga doroslych ludzi, a nie napalonych zdesperowanych malolatow

czyli wg Ciebie pierisiątkami zajmować się można :D:D:D:D:D:D:D:D

nie prowokować ,nie stwarzać dwuznacznych sytuacji ,utrzymywać braciano -siostrzane relacje

Kociambrze widzę,że nie widzisz różnicy między koleżeństwem,a przyjaźnią :D:D:D:D:D Kolegów i koleżanek mam mnóstwo natomiast przyjaciół dużo,dużo mniej :classic_cool:

Kociamberku oferuję swoją nieskromną osobę :) Przemyśl to.Może warto?? :) Mykam

Gość sage
Sporo mam i miałam kumpli facetów to podziele się wnioskiem: Taka przyjaźń jest możliwa wtedy gdy: a) Ty lecisz na niego, a on na Ciebie nie (jeśli nie reaguje na Twoje zaloty, jest szansa że z czasem Ci przejdzie i się zaprzyjaźnicie b) On leci na Ciebie a Ty na niego nie - jemu z czasem przejdzie nadzieja, jeśli się lubicie, to będziecie wtedy przyjaciółmi, ale bądź świadoma tego, że on czasem jednak spojrzy na Ciebie z pewnym żalem i bardzo nieprzyjacielską tęsknotą. Wówczas granica jest taka, że z takiego przyjaciela nie wolno zrobić sobie pogotowia seksualnego - a to bardzo łatwe i okrutne. c) - w ogóle się nie pociągacie - może się zdarzyć, ale rzadko, bo nawet w przyjaźni ludzi... coś musi do siebie ciągnąć, a tym czymś jest zwykle jakiś wymiar atrakcyjności. Jeżeli oboje się sobie nawzajem podobacie to przyjaźni z tego nie będzie. Skończy się w łóżku. Miałam tez taką sytuację, że przespałam się z przyjacielem po dużej ilości wina, a potem wróciliśmy na stopę przyjacielską, ale to raczej trudne i rzadko się udaje.

ech...Iksiku gdyby nie moje doświadczenia życiowe pewnie bym skorzystała nie mniej w moim przypadku ZAWSZE kończy sie to nieprzyjemnościami .Faceci chcą czegoś wiecej ;) Jednak dziękuje:)🌻

Gość jeeee
przyjaźń damsko męska na stopie towarzyskiej, szoke? To się zdarza :classic_cool:

Nie ma takiej przyjaźni, jest koleżeństwo. Granica? Jak jedno się zaangażuje. Koniec z koleżeństwem.