Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój dylemat

Czy jestem lesbijką?

Polecane posty

Gość mój dylemat

Cześć. Mam pewien problem. Chciałam się was poradzić co o tym myślicie i jak odopowiedzielibyście na moje pytanie z tematu. A więc, mam 18 lat i od dawna podniecają mnie kobiety. Lubię na nie patrzeć, często fantazjuję o seksie z nimi, o tym co mogłybyśmy robić w sypialni i jak. Oceniam także ich piersi i części intymne... w taki sposób jak mężczyźni... W szkole zawsze zwracam uwagę na dziewczyny i wyobrażam sobie różne rzeczy... :) Lubię też oglądać filmy erotyczne z udziałem lesbijek i ich zdjęcia. Na tych filamch zawsze patrzę na kobiety, bo to one bardzo mnie podnicają (również dźwięki jakie z siebie wydają). Inaczej czuję w stosunku do mężczyzn. Oni podniecają mnie w inny sposób, lepszy... Nie fantazjuję o brudnym seksie z facetami. W przyszłości chciałabym mieć właśnie męża i być związana z mężczyzną, a nie kobietą. Ale równoczęśnie chciałabym kiedyś kochać się z kobietą, poczuć jak to jest... Czy ja jestem lesbijką? Czy może jednak nie?? I proszę, nie żartujecie sobie ze mnie, ja jestem naprawdę zakłopotana tymi myslami, ale muszę przyznać że są one bardzo przyjemne...

Gość makabraaaa
Może po prostu jesteś bi?

Ja bym był skłonny stwierdzić że jesteś bi seksualna (oczywiście jeśli seks z facetem nie wydaje ci się czymś co nie mogła byś robić)