Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niunia niunia

23.05.2009

Polecane posty

Gość narzeczona__
ja biorę 16 :P więc nie mogę być

Gość narzeczona__
:) no to witam-

Gość narzeczona__
mamy juz salę, kościół, księdza, menu na wesele,umówiłam sie z fryzjerką,wstępnie,mam juz sukienkę i wciąż szukam butów:( i mamy obrączki.

Gość wroka z domu
podaj mi date urodzenia twoja i twojego partnera

Gość narzeczona__
jasne:) zapraszam:P

Gość narzeczona__
musisz go skopiować cały i usunąć spację :) i wtedy się włączy

Gość narzeczona__
i jak? nie wchodzi?

Gość TYLKO TERAZ
Ogłoszenie ważne do 14 kwietnia 2009r. Witam wszystkich serdecznie :-)) Nie jestem zwolennikiem pisania na Forach internetowych ale postanowiłem spróbować dotrzeć do większego grona odbiorców. Moja nowa firma wykona 2 oraz 23 maja br. reportaż z ślubu w kościele lub na weselu (do wyboru) bezpłatnie. !!!! Oczywiście warunkiem jest aby wybrane najładniejsze ujęcia były zamieszczone na stronie firmowej w galerii. Otrzywiście nie dostaniecie odemnie 1000 zdjęć lecz tylko te wybrane które będą w mojej galerii (najlepsze ujęcia). Myślę, że to wspaniała oferta dla osób chcących mieć dodatkowe zdjęcia z swojej uroczystości lub dla osób, które miały nie mieć fotografa na ślubie. W ofertę bezpłatną wchodzą tylko te dwa terminy 2 lub 23 maja. TEREN DZIAŁANIA: małopolska lub śląsk (okolice tychy wadowice bielsko pszczyna). ((gdy będzie daleko paliwo pokrywacie sami)) KONTAKT: aby nie było duzo zamieszania i spamu prosze pisać na moje GG numer mojego GG: 11732124 (odpisze każdemu) podajcie: miejscowość ślubu, wesela oraz godzinę. Nie odpisuje na forum i nie podaje swoich namiarów na Forum. Jeżeli nie będzie między nami dużej odległości mozliwość spotkania się i oglądnięcia zdjęć, oraz porozmawiania. :-)))