Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzia166

Wieksze piersi bez operacji.

Polecane posty

Jak można powiększyć piersi nie decydujac sie na operacje plastyczną czy zażywania tabletek ? :) Macie jakieś sprawdzone sposoby? Biustonosze PUSH UP tez odpadaja bo piersi wydaja sie przygniecione a nie duze :) Hmm :)

push-up podnosi nie przydniata... musisz kupić coś bardziej przypominającego bardotke ;) ja polubiłam swoje piersi i gdy przestałam sie przejmować ich wyglądem nagle zaczely rosnąć :D a mam już 21 lat :)

Gość wanil222
zajscw ciaze:)

Gość valkirria
Prawda jest taka, że są metody, ale do tego potrzebna jest determinacja. Po pierwsze musisz mieć dobrze dobrany biustonosz (musi zakrywać całą pierś, a miseczka ma się kończyc pod pachą - o o czym większość kobiet nie wie). Po drugie masaże wodne prysznicem ciepło-zimno. Po trzecie ( niektórym paniom pomagają) żele powiększające biust. Przyniosą efekt czy nie, pomagają w masażu piersi, co poprawia z kolei krązenie a skóra staje się jędrniejsza. Poza tym poprawia się nastawienie, a to zawsze pomaga w osiągnięciu sukcesu. Po czwarte: nie chudnąć w oczach, bo z biustu leci na początku. A co najwazniejsze: długo i regularnie masować piersi wg odpowiedniego instruktażu (lepiej niech to robi Twój facet). Efekty powinny byc dobre. Ale mozna też na okrętkę: zajść w ciążę i długo karmić piersią (ale to tymczasowe powiększenie) lub brać tabletki hormonalne (aczkolwiek te robia bałagan w organizmie i niejednakowo działają na kobiety)

Gość kasia 876
Myślałam o powiększeniu piersi, ukształtowaniu go, szukałam, czytałam, pytałam. Kupiłam sobie zestaw komponentów i biorę od 2 miesięcy. Taniej wyszło niż operacja, ale efekty są, choć małe . O jeden rozmiar mam większy biust, a przynajmniej tak mówi mój chłopak . Póki co jestem zadowolona i jakoś mi przeszła ochota na operacje. Zwłaszcza, że koleżanka sobie zoperowała 4 lata temu biust, a teraz idzie na jakąś poprawkę. Wszystko zależy od efekt jaki chcesz uzyskać: powiększenie o 1-2 rozmiar, podniesienie biustu (jakieś kremy tabletki ćwiczenia dają radę), czy powiększenie znaczne 2-4 rozmiary (tylko operacja). Ja używam perfectbius kupiłam na http://www.perfectbust.pl/aff/yzrej (watro wejść i poczytać) i ćwiczę podnosząc 2 kg codziennie po 15 minut (kładę się na plecach ręce rozkładam na boki i podnoszę do góry obciążniki łącząc je nad klatką piersiową. Biust jest ładniej uformowany i się powiększył. Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam i powodzenia