Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beksalalla

jestem taka zmęczona

Polecane posty

Gość beksalalla

że chce mi się płakać 😭

Gość beksalalla
nie mam nikogo, nie mialabym nawet ni tej osobie do zaofiarowania, zarabiam grosze, zawsze zarabialam grosze, znow musze szukac pracy do kitu to jest :( ulzylo mi ciut, jak sie wygadałam:)

Popatrz bardziej optymistycznie na swoje życie...nie skreślaj swoich możliwości...na Boga zwiazek nie powinien opierać sie na pieniądzach tylko na czymś o wiele cenniejszym...na wspólnym zufaniu...wspieraniu sie w trudnych chwilach...partnerowi powinnaś ofiarować uczucie a nie pieniądze...no chyba, że zawrócił Ci w głowie materialsta

Gość beksalalla
kociczkaa łączę się z Tobą w bólu ale na ucho nie umiem pomóc🌻 Zirytowana-->i Ty w to wierzysz? przeciez teraz kazdy patrzy na forse, faceci tez :o

Gość beksalalla
wiesz Zirytowana bez pieniędzy nie ma nic a mozesz byc aniolem tylko, że jak nie masz pieniędzy to każdy Tobą będzie pomiatał. Ludzie w pary też sie dobierają statusem materialnym, a jak sa różnice to potem się zdarza, że jedno drugim pomiata.

Słuchaj tu Ci przyznam racje...bez pieniedzy nie da rady żyć...ludzie sa materialistami i tak juz zostanie....choć nie wszyscy tylko na nie patrza...kazdy człowiek potrzebuje czułości i bliskości drugiego...

Gość beksalalla
przekonuję się, że mojej czułości to mało kto chce a ja ze malo zarabiam to ciagle myśle o forsie i tak w kółko, ale miło, że mi napisałaś jakieś pocieszające słowa 🌻:)chociaż wiem, że jak się nie ma kasy to się odechciewa czułości

Gość beksalalla
tak musze zrobic ech...tu jest niby okatmosfera, ale zarobki małe

Gość beksalalla
tu mi sie spodobal jeden facet, ale okazalo sie, ze on to takie bog wie co w tej pracy, baby sie kolo niego kręcą a poza tym on nie poświęca mi uwagi, więc nawet lepiej by było i dla mojej duszy udręczonej, żebym go nie widywała dzięki, że ze mną porozmawiałś 🌻

Gość beksalalla
w budżetówce

A on wie o tym,że spaodobał Ci się?? Może zanteresuj go sobą w jakiś sposób co??

Nie ma sprawy...ja tez czasem mam ochote komuś się wyżalić...i lubie gdy ktoś wesprze mnie dobrym słowem:-)

Gość beksalalla
on jest rozrywany, nie chce sie narzucac :o

Gość ohufgrirdy

Gość beksalalla
on nawykl -że tak powiem - do rotacji w swoim łóżku ma opinię takiego ...hmm...nie chcę brzydko tego nazwać...

Hmmm...trudno jest mi cokolwiek powiedzieć na ten temat...może poszukaj kogo innego?? Tak chyba bedzie lepiej. Pozdrawiam:-)