Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalakb

boje sie podjac ta decyzje

Polecane posty

Gość lalalalakb

ostatnio kloce sie z chlopakiem, ni euklad mi sie w zwiazku, chlopak jest wredny i ciagle sie na mnie drze. a ja boje sie z nim zerwac. Nie chce byc sama. Ciagle go kocham....

Gość lalalalakb
jest ktos z kim moglabym porozmawiac?

Gość lalalalakb
potrzebuje przyjaciolki, nawet tej internetowej..............

Gość poboli i przejdzie
zrywaj tu nie ma nad czym sie zastanawiac pozniej bedzie jeszcze gorzej

Gość ffffffffffffffffjkggggggggggg
pogadaj powaznie z nim pogadaj...

Gość lalalalakb
nie wiem jak sie podniose, po tylu latach. Wszystkie kolezanki kogos maja, a ja..... bede sama w domu siedziec:( boze to zycie jest straszne

ile masz lat??? znajdziesz kogos dziewcvzyno ja mialam 27 jak poznalam meza

a i zerwalam tez po wielu latach zfacetam i podnioslam sie...da sie wszytsko ja teraz stoje przed widmem rozwoduu...to dopiero trauma

Gość lalalalakb
mam 23 lata

jestes z nim tylko dlatego, zeby nie byc sama? :-o to od razu wez etat wycieraczki.

Gość antykwadracikowa
spróbuj ratować - skoro jesteście razem parę lat to warto się postarać Jak się nie da np. on nie będzie chciał, to wtedy odejdź Lepiej teraz, niż potem Z biegiem lat będzie Ci trudniej

Gość lalalalakb
zawsze bylo nam razem dobrze. Ale ostatnio on kupil nowy sklep i troche mial z tym klopoty, zrobil sie nerwowy i chamski, bardzo czesto sie klocimy.... kiedys tak nie bylo. Chcialabym to odbudowac ale nie wiem jak. On mnie kocha, czesto to od niego slysze, ale trudno zyc w ciaglym halasie

Gość Ju......
Ma ciężki okres w życiu. Jak Ci zależy, to przetrzymaj jeszcze trochę, wspieraj go. A za jakiś czas będzie znów miło. :)

Gość lalalalakb
mam nadzieje, ja caly czas go kocham. Chce byc z nim. Byl moim pierwszym i jedynym i trudno by mi bylo ukladac zycie na nowo, tymbardziej ze planowalismy slub na 2010 rok. Oj ciezkie jest to zycie

Gość paskudaaaaaaaaaaa
oj głupia głupia! Cały czas sie na Ciebie drze a Ty nadal go kochasz??? No nie rece opadaja! kochac to mozna kogos kto nas szanuje, jest dla nas wspaniały. Dziewuchy jakie wy jestescie głupie.....!!!!!! Masz 23 lata i boisz sie ze juz nikogo nie spotkasz? Ja miala 25 lat jak zerwałam z facetem po 5 latach. załamałam sie, wpadłam niemal w depresje, ale nie załuje! Zycie przede mna, juz postawiłam sie na nogi. nikt nie ma prawa mnie obrazac i na mnie krzyczec. Warto skonczyc taki zwiazek! Samemu tez moze byc fajnie, i nie patrz na innyc ze kogoś mają. nie powinno Cie to obchodzic, najwazniejsze jest Twoje szczescie. A przy kims takim czy jestes...? Wybór nalezy do Ciebie, ja uwazam ze warto zakonczyc taki zwiazek.