Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzebachciec

a ja mam wszystko gdzieś, jest super

Polecane posty

Gość trzebachciec

a ja mam wszytsko gdzies moja córa sie kapie, ja jestem szczęsliwa (mimo że sama) a wy tu siedzicie i ubolewacie nad swoim życiem albo sie chwalicie jak macie bajkowo, ja mam normalnie i to jest chyba najbardziej prawdziwe

Gość Maria i Maciej
zazdroszczę szczerze

Gość trzebachciec
bo nie warto użalać się nad swoim życie jest jakie jest i trzeba z niego korzystać, pół roku temu odszedł mąz niech się pierdoli już nie będe płakać po nim chcę być szczęsliwa i jestem, chociaz bark mi wiosny do pełni:)

Gość pinkiel
tez bym chciała zbey moja corka zaczela się kapac :( od kilku tygodni nie chce wejsc do wanny cap niemilosierny :o

Gość trzebachciec
ej akurat z tgeo powodu że się kapie moja córa to nie jestem szczęsliwa bo to rutynowa czynność, jednen śmierdziele poszedł w huj i dosyć mam smierdziusków

Gość Maria i Maciej
Zazdroszczę, że poszedł mój nie chce odejść

Gość ankaaaa98753
trzebachciec, jesteś wielka!;-) tylko wez jeszcze wytłumacz tę prawdę marudom z kafe...;p

Gość trzebachciec
ja bym wolała żeby nie szedł ale huj z nim, i tak sie ciągle kłociliśmy, w łóżku dla mnie byl za słaby i wogule, dzieki niemu przepłakałam 5 lat i powiedziałm dosyć

Gość gfhhgfgf
ile lat ma Twoja córka? zazdroszczę jej Mamy, czyli Ciebie... ;) jak od mojej mamy odszedł ojciec, to przez rok ja byłam dorosłym w domu. potem było trochę lepiej... teraz jest już ok.

Gość trzebachciec
jak ja miałam cięzkie chwile naprwdę cięzkie, to nie żaliłam się całemu światu, jedyna osobą która ze mną była to moja przyjaciółka a nie obcy ludzi którzy albo cie zjebią, ale dają jakieś pseudo rady, do kitu to, pewnie nikogo nie mają i sie uzalają całemu światu żenda

Gość trzebachciec
ma 5 lat ma moje cudo