Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ohydna dzierwcxzyna

byłam pierwszy raz u gina. po rozmowie rozberałam się do naga i na fotel. on mi

Polecane posty

byłam pierwszy raz u gina. po rozmowie rozberałam się do naga i na fotel. on mi zagląda między wargi i mówi że w takiej sytuacji jak jestem dziweica to trzeba zbadać przez odbyt. próbuje mi wsadzić do dupy palec, i się pyta kiedy się ostatni raz wyprózniałam. kurcze, przypomniało mi się, że rano czułam parcie jak się kąpałam, ale pomyślałam że zrobię kupę po wizycie. to on mnie zaprasza na leżanke, każe mi na czworaka. jeszcze nigdy sie tak nie wstydziałam. nie wiedziałam, ze pupę będzie bardziej wstyd wypiąc niż cipkę. on na chwilę wyszedł i jak wrocił to mówi że trzeba zorbić lewatywę. wsadził mi rurkę do pypy i zaczęło sie to nieprzyjęmne uczucie jak woda zaczęła mi wypełniac wnętrzności. jęknęłam, bo zaczynało bolec. on powiedział, ze jeszcze chwilke. zaraz z dupy trysnęły mi razem z woda strumienie kału. on podstawił miskę, trochę mi wytarł nogi (fajnie miec kogoś kto tak o ciebie dba, wyciera cię). potem jak juz było mi obojetne co zrobię i przed kim lekarz wsadził mi metalowy wziernik do pupy. nie bolało, było zimne. to dziwne uczucie jak się zorszeżalo w mojej dupie. aż zdałam sobie sprawę, że zaczyna mi się cipka robić powoli mokra. wsadził mi jeszcze na koniec palec pomacał trochę w odbycie głęboko (co za wstyd!!!) a drugą ręką dotykał mi brzucha. potem powiedział, ze moge sie ubrać.

kto wymysla tak idiotyczne i debilne posty...przeczytalam 1/3 ale domyslam sie ze dalej sa podobne kretynstwa

Gość czy to jest
twoje opowiadanie na jutro na polski?

jeszcze nigdy sie tak nie wstydziłam. to było prawie takie upokarzajace. czy wy tez byłyście tak badane. pierwszy raz słyszałam o tym żeby wsadzac palec miedzy pośladki przy padaniu. ja myślałam, ze on tylko mi cipkę obejrzy. czy ktoś tu jeszcze miał podobnie :-/ i się tego bardzo wstydził?

Gość pinkiel
:D

zboczeniec, normalnie zboczeniec!! nie lekarz, tylko autor :P

Gość mdxfh djvm vn
to nawet nie dziewczyna wymyslala :O to niedorobiony chlopaczke ktory jakkolwiek by te ograniczona wyobraznie nie wyslil i tak nie bedzie wiedzial jak jest u ginekologa ;)

Gość pinkiel
powiem szczerze ze troche sie podniecilam , pisz dalej :P

co tu pisać?? czuje sie jak schmata:(

Gość proxacin
od kiedy wziernik wkłada sie do dupy:O

Gość oceniam nałogowo
a kafeteryjne topiki na coraz niższym poziomie, 0/10 💤

nie wiem czy to wziernik ale cos takiego było, nie widziałam go przecież

Mi kiedyś ginekolog wsadził do dupy lampę, nawet jej nie odłączył od prądu!! Tak dziwnie mi tam świeciło w środku... Później kawał nasrać na biurko, rozmazał to linijką, prosto żeby nie było grudek i kazał mi to zwinąć w roladę i zjeść... sam również chętnie się poczęstował... Każdy może takie coś napisać, ale po HUJ!!!???????????????

Gość eszesze
ehh wszyscy jestescie glupi, przeciez to normalka ze dziwwicy nie zbada przez pochwe tylko przez odbyt... powloki ciala sa cienkie i takim sposobem tez mozna wyczuc jajniki czy macice...

Gość Łolina
no mnie gin zaglądał do cipy, kazał się położyć, rozkraczyć szeroko, tak zeby dziure było całą widać i najpierw sobie oglądał, a później palcami dotykał.. troche mi sie mokro w cipie zrobiło, nie powiem :)

Gość usefh
Wszystkie badania u gina źle wspominam :o Również jestem dziewicą, i ginekolog wsadzała mi palce do tyłka :O Strasznie to bolało, myślałam, że będę pokracznie chodziła :O Nie wiem jak można uprawić anal :O