Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lila25

czy ma ktos dosc tych wytapetowanych, szczuplych, pieknych lasek w mediach?

Polecane posty

Gość lila25

hejka! szukam ludzi podobnie myslacych:) otoz, od dluzszego czasu mam dosc ogladania w tv, w necie tych wszystkich pan, ktore wygladaja jakby piekne, wypielegnowane cialo bylo najwazniejsze!! Denerwuja mnie ludzie ktorzy oprocz wygladu nic soba nie reprezentuja!! wprowadza mnie to w kompleksy.....mimo to ze sama jestem szczupla, a wedlug opinii innych (choc sama sie dziwie) atrakcyjna. Ostatnio zdarzyl sie dziwny przypadek w moim zyciu. Zglosilam sie na pewne eliminacje i je... wygralam!! Bylo to dla mnie dosc zaskakujace tym bardziej ze poszlam na casting dla zartow, uwazalam ze nie mam szans, ze sa lepsi. Pierwszy raz poczulam sie doceniona! Jury uznalo poza tym ze mam duze szanse nagrac solowa plyte bo mam jak to okreslili: "oprocz talentu odpowiedni wyglad sceniczny i prezencje". Zaczynam sie zastanawiac czy naprawde tak bardzo liczy sie sam wyglad, jak ogladam tv, teledyski to mam dosc tych super lasek!!! wszedzie to samo!! dzisiejsze media sa zalosne!! Jola R., Doda, Frytka- najbardziej znane i dzieki temu najbardziej sie bogacace w showbiznesie!! Porazka!! Nie chce urealniac swoich marzen w takim swiecie

Gość purtała
jakby zedrzeć z nich tynki i tapety to by wyglądały jak sprzątaczki