Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

result

studia

Polecane posty

doradźcie mi co mogę studiować po zdanej rozszerzonej biologii i chemii. medycyny nie chce. jakie są jeszcze ciekawe studia i przyszłościowe na które wymagają takich przedmiotów?

Gość mechanika i budowa maszyn

a i zeby fizyki nie wymagali. a co sadzicie o dietetyce?

Gość aguna
jak chcesz mzoe byc dietetyka, zalezy czy to lubisz i sie tym interesujesz bo to nie sa latwe studia. a jakies inny kierunek na uczelni medycznej niz medycyna? z taka matura marnowal/abys sie...

a mozecie mi powiedziec czym sie rozni technologia zywnosci i zywienia czlowieka od dietetyki?

Gość aguna
na technologi zywnosci masz duzo chemii i fizyki, ktora jak mowilas w twoim wypadku odpada. dietetyka bardziej zaglebia sie w procesy zywieniowe itd.

Gość aguna
no wiesz, niby dietetycy zaliczani sa do zawodow przyszlosci a studia skonczysz za 5 lat wiec nigdy nie wiadomo, ale jak narazi z tego co czytalam to malo osob po studiach pracuje w zawodzie bo Polacy sa zabiedni na korzystanie z takich uslug ale mysle ze za te 5 lat wiele sie moze zmienic.

własnie tez tak slyszalam i dlatego zastanawiam sie nad dietetyka. byc moze za 5 lat bedzie inaczej, tylko wole cos bardziej pewnego. a analityka medyczna?

Gość aguna
a co myslisz o farmacji lub stomagtologii? hmmm... analityka medyczna - niby czemu nie? bedziesz mogla pracowac w laboratorium itd. ale jak z praca to nie wiem ale z praca to nigdy nie wiadomo, jakich studiow by sie nie skonczylo. odt w tv bylo ze najmniejszy odsetek bezrobotnych jest wsrod lekarzy. a czemu nie chcesz medycyny?

medycyna jest za trudna. nie poradze sobie. a stomatologia to rozumiem ze najpierw medycyna a potem specjalizacja

Gość senioritkaaaaaaaaaa
rolnictwo? po tym kierunku niby roboty potem full w różnych pachach juz po inż.... ja to studiuję/próbuje. heh sesja trwa;)

Gość aguna
jest taki kierunek jak lekarsko-dentystyczny a nie medycyna i na niej specjalizacja. jak ja ci zazdroszcze ze potrafisz biologie i chemie na poziomie rozszezonym ;p bo chcialabym medycyne studiowac ale niestety...

Gość senioritkaaaaaaaaaa
różnych fachach* z odpowiednią specjalizacja.. agronomia i agrobiznes ochrona rośnin cos o zwierzątkch ogrodnictwo

z tym rozszerzeniem zobaczymy jak bedzie;) heheh dopiero w 2 klasie jestem. za rok fakultety;P