Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest normalne

czy to jest normalne?

Polecane posty

witam, poznałam faceta, hmmm, może nie jest zabójczo przystojny, brzydki tez nie zwykły przeciętny, ale cholerka coś mnie do niego ciągnie, i sama nie wiem co, od dłuższego czasu piszemy ze soba na gadu, potrafimy gadać godzinami, wiem ze ja go interesuje, ze cos do mnie czuje, raz mi nawet napisał ze mnie kocha, ale potem cisza, nie wspominał juz o tym, studiujemy razem, zaocznie, widzimy sie tylko w weekendy, ale nigdy mnie nigdzie nie zaprosił, zawsze wraca do domu jesli kończymy szybciej zajęcia, a później mówi, ze chciałby mnie przytulic albo pocałowac, czuje ze nawet na walentynki nic nie zorganizuje, mimo ze nie mamy w sobote zajęc jedynie w niedziele i to na 11, a on nic, czemu jest taki, czy tu chodzi o niesmiałość? nie rozumię?

Jest taki jakiś... łatwo mu sie zwierzyć z największych sekretów, np. z tego, ze byłam gwałcona przez ojca albo że zostałam przyłapana na kradzieży w sklepie. To chyba moja pokrewna dusza.

Gość bebenek balszany
byłas gwałcona przez ojca? dżizaz, trzymaj sie ciepło, bardzo współczuję. Zgłosiłaś to na policję?

nie wiem kto jest tak bezczelny, ale prosze się za mnie nie podawać, nikt mnie nie gwałcił ani nie kradłam, ludzie troche przyzwoitosci!!!!!!