Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredyt z zaleglościami

kredyt z zaległościami

Polecane posty

Gość kredyt z zaleglościami

Mam problem i potrzebuje infomracji. Mam kilka kredtow z kotrmi nie daje sobie rady. chce je skonsolidowac, ale mam opoznienia w bik takie do 90 dni. cz orientujecie sie jaki bank da mi kredt?

Gość bedzie trudno...

Gość Nie bierz kolejnego kredytu
którego i tak przy zaległościach w bik nie dostaniesz w żadnym normalnym banku tylko przespaceruj się do tych banków, w których masz teraz kredyty i spóbuj się z nimi dogadać. Pewnie pójdą Ci na rękę, bo to w ich interesie

Gość bedzie trudno...
Ale wybierz sie raczej do jakiegos dobrego biura kredytowego, i jesli trafisz na kogos zaangazowanego, to moze Ci pomoze.Sadze jednak,e jesli widniejesz w BIK, to moze byc naprawde trudno. Ale nie zalamuj sie, moze sie uda

Gość Skinheds girl
Po 3 miesiącach możesz jeszcze nie figurować jako nieżetelny klient ale są kredytodawcy którzy udzielają kredytów bez wglądu w bik. Proponuje biura kredytowe bądź domy finansowe. W jakich bankach masz te kredyty?

Gość Skinheds girl
Teraz dobra rada na przyszłość. Kredyty można zawiesić w spłacie w większości banków. Druga rada: jeśli nie masz kasy to wpłacaj nawet po 20 zł miesięcznie wtedy będziesz miała niedopłaty i szybko się w bik jako nieżetelny klient nie pojawisz.