Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wkurzona bardzo zona

pewnie niektorzy maja gorzej..

Polecane posty

samotność ma wiele twarzy, może być zarówno przekleństwem, źródłem cierpienia, ale też bywa wybawieniem, rozkoszą słuchania ciszy.

\"nie boję się otworzyć\" -mówię o tym z dystansem, jakby nie dotyczyło mnie. chcę o tym mówić. nie chcę przyjąć tego do świadomości. ale nic to, znowu popsułam niegrzecznie rozmowę.:( absorbując sobą.

rozkosz sluchania ciszy?..-to chyba do czasu...człowiek jest zwierzęciem stadnym a że potrafi mówić więc i to jest mu potrzebne :)

może w ogole sobie nie pochlebiajcie z wrodzonej skromności...heh :)....jak się Panie dowiedzą o co im chodzi to zalożą odpowiedni temat :)..a na teraz..-pozdrawiam :)

kobieto, gdzie tam pochelbianie sobie ;) tu co rusz jak tylko wypowiesz sie nei w temacie gdziekolwiek to cie gnebia ze jak masz ochote pogadac o czyms innym to sobie swoj temat zaloz ;)

Gość pytanie do zdrada
wkurzona, ja Cie pamietam z jakiegos topiku, fajna bylas :) widze ze nie potrzebujesz utyskania kogos innego , wiec nie bede sie dolaczac ze sobą ;)

zaprosiłabym Cię do siebie:) wypoczełabyś.........las, cisza, czyste powietrze.......echhhhhhhhhhhh

tylko małego zabierz.....dzieciaki pobawią się a my kawunia i lenistwo;)

Gość julekfilmowy
żono...na innych tematach to bardziej pyskata jesteś i mądralińska...masz jakieś problemy????jak normalny człowiek???? nie wierzę...

Nie będę się licytować kto ma gorzej,ale dzisiaj padam na twarz...od 4 na nogach,jeszcze 3 godziny siedzenia nad stertami papierzysk i główkowania jak związać koniec z końcem.Wdomu czekają na mnie chore pociechy....i co ?Życie to nie bajka:O

Tak ,i jeszcze mam wrażenie,że nieszczęścia spadają na mnie nie parami,a stadami.....jak już zacznie się sypać to na całej linii.

No dobrze dopiłam kawkę,mam nadzieję,że rozjaśni mi się w główce i coś tu wykombinuję. Miłego wieczoru,Żonko!;)

Wbz aleś mnie wystawiła! to ja czekam na Ciebie pół nocy na głównym a Ty na kafe siedzisz ? :P