Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 999Kasia666

Ciąża czy urojenie?

Polecane posty

Gość 999Kasia666

No więc tak, sylwestra ubiegłego roku doszło między mną a moim chłopakiem do zbliżenia, nie uprawialiśmy seksu, ale byliśmy blisko, tzn. nie doszło blisko do wytrysku, tylko pieściliśmy nawzajem i boję się, że jakoś niechcący (choć bardzo wątpię) nasienie dostało się tam... 6 stycznia dostałam normalny okres. Potem 28 stycznia tak samo byliśmy blisko (bez seksu), ale tym bardziej nic nie mogło się do mnie dostać... Zawsze bardzo uważamy. No i teraz, jest 11 luty.. około 6-8 powinnam dostać okres i go nie ma. :/ Spóźnia się... w dodatku często chodzę do toalety, tak co 10 minut nawet... Innych objawów nie zauważyłam. No i bardzo się boję ciąży, chociaż nie wiem jak by mogło dojść do niej... Wczoraj i przedwczoraj zrobiłam testy, oba negatywne... Już nie wiem sama co mam o tym myśleć... Dodam jeszcze, że od 26 stycznia do 1 lutego ostro się odchudzałam, mało jadłam, piłam herbatki odchudzające i brałam jakieś tabletki... już sama nie wiem... Bardzo proszę, żeby ktoś odpowiedział, bardzo się martwię... :(

Gość mloda...
przez odchudzanie Ci sie spoznia, to normalne

Gość 999Kasia666
no, ale aż tak dużo nie schudłam na tej diecie... po za tym trochę powróciło niestety kg...

Gość 999Kasia666
po za tym tak często sikam.... i tym się przede wszystkim martwię... :(:(

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
halo ludzie nie są wiatropylni. :P

Gość zacznij działać
albo zrób sobie beta hcg albo idź do lekarza

Na szczęście dziś rano dostałam okres i przestałam się już martwić... ufff... a już miałam zamiar iść do lekarza..:)