Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uderzyłam teścia

Walnąłem go..................

Polecane posty

Gość uderzyłam teścia

Od 5 lat jestem żonaty z jego córką, ona wstępując związek ze mną miała 2 dzieci, synka z pozamałżeńskiego związku, drugiego synka ze swojego pierwszego małżeństwa i trzecie dziecko ze mną córeczke. Wczoraj miałem awanture z teściem, uderzyłem go tylko raz wtedy ona spakowała się i wyszła razem z dziecmi, chce żeby wrócili. Bardzo ją kocham.

Gość uderzyłam teścia
Powie mi ktoś w końcu co zrobic, dzwoniłem dzisiaj do niej 10razy. Nie odbiera moich telefonów.

Gość uderzyłem teścia
przepraszam w nicku miało byc uderzyłem.

Gość martaKa
przeczekaj...

Gość uderzyłem teścia
Czy odpowie mi ktoś na to pytanie, jak mam przeprosic swoja zone zeby do mnie wrocila.

Gość help mnie
pewnie bedziesz musiał przeprosić teścia, bleh

Gość straszne to
no kochany, wszystko wszystkim, ale jakim prawem użyłeś siły? Uderzyłeś jego, możesz ją uderzyć prawda, jak się wkurzysz? Czy dlatego go uderzyłeś, bo żona miała już dzieci co tak podkresliłeś? "Chcę" żeby wrócili, to duuuużo za mało. Nic już nie będzie jak było. Pozwoliłbyś, żeby ktoś uderzył Twoich rodziców???

Gość uderzyłem teścia
Dzwonilem i go przepraszalem , jednak nie przyjal przeprosin i zwyzywal mnie od narwancow.

Gość uderzyłem teścia
zdenerwowało mnie to że wtrącał się do moich sposobów wychowania i zaczął mnie pouczac, co do dzieci to bardzo je kocham i uważam za swoje(wszystkie)

Gość daj jej czas
ochłoniecie to porozmawiacie . teraz to zostaw przemyśl i pozwóljej pomyśleć.

Gość uderzyłem teścia
Oczywiście że nie byłoby mi miło, tym bardziej że ja to zrobiłem przy dzieciach. Reakcja mojej żony była natychmiastowa, wzieła swoje rzeczy, rzeczy dzieci i wyszła razem z nim. Przeprosiłem teścia, ale on jak widzicie przeprosin nie przyjal, co do żony to ona nie odbiera ode mnie telefonów i na smsy też nie odpowiada.

Gość uderzyłem teścia
Ja nie mam czasu, poniosło mnie troche. Jej dzieci z poprzednich zwiazków też są moje i nie nazywam ich bachorami.

Gość straszne to
hej, teść starszy człowiek, nie masz nic szacunku? Przeproś jeszcze i jeszcze. I żonę uspokój, bo sie Ciebie boi.

Gość uderzyłem teścia
Przepraszałem, ileż można przepraszac.

Gość uderzyłem teścia
Teściu od zawsze mnie wnerwiał że w końcu nie wytrzymałem, rodzice mojej żony zawsze do wszystkiego się wtrącali, a jak widzicie przeprosiny też nic nie pomagają.

Gość uderzyłem teście
Przecież nie uderzyłem swojej żony, ani żadnego z dzieci tylko swojego teścia człowiek który jest dla mnie obcy, ale jednak go przeprosiłem a przeprosiny zostały odrzucone. No przecież ona powinna mi dac jeszcze jedną szanse.

Gość wspolczuje
och jak ja chetnie tez palnelabym mojego...jest osoba tak beznadziejna, zadufana w sobie, chamska i bez zadnego szacunku dla innych ze az strach, ze takie cos chodzi po ziemi...nawet jego syn, a moj szwagier dal mu kiedys w ryj...uwazam, ze do pewnych zachowan ludzie zmuszaja innych przez terror psychiczny i to wlasnie robia moi tesciowie (nie dziwi mnie ze nie maja ZADNYCH znajomych), moj szwagier, najbardziej spokojny, tolerancyjny i dobroduszny czlowiek jakiego znam nie wytrzymal...poplakal sie a potem mu lutnal...niech mi nikt nie mowi ze to on byl agresorem...

Gość uderzyłem teścia
Właśnie. Mój teściu jest taki że prowokuje do awantur.

Gość AtYourBest
Jak nie dala Ci szansy to jest nic nie warta a jest Twoja zona wiec powinna stac po Twojej stronie!!!

Gość uderzyłem teścia
Spróbuje jutro bo dzisiaj to już nic nie zdziałam.

Gość kogo to w końcu...............
moja rada zmien zamki drzwiach tak by niczego juz nie mogla wyniesc z domu i nie odzywaj sie do niej wcale zobaczysz za kilka dni sama sie do ciebie odezwie jaka z niej atrakcyjna kobieta z trojgiem dzieci jaki inny facet będzie chciał moze nie popieram to ze uderzyłes tescia ale w nerwach róznie bywa dlatego tutaj ciebie rozumiem ze tak niefortunnie wyszło

Gość uderzyłem teścia
Byłem dzisiaj u swojej żony, a ona dalej się do mnie nie odzywa. Przepraszałem i ją i teścia, lecz on wmówił jej do jej głowy że jestem zbyt agresywny. A jak miałem się zachowac? Facet wtrąca się tam gdzie nie powinien.

Gość uderzyłem teścia
Nie bede zmieniał zamków w drzwiach by jej do domu nie wpuszczac bo licze na to że przyjdzie. Co do faceta? to też mam obawy czy by sobie jakiegoś nie znalazła, nie każdy mężczyzna ucieka przed kobietą z dziecmi, wiem to po sobie. Niech naprawde mi ktoś powie żeby do mnie wróciła, tęsknie za nią.

Gość daj jej troche czasu

Gość uderzyłem teścia
Przecież napisałem że za nią tęsknie, i nie chce mi się na nią czekac. Chce żeby wróciła.

Gość uderzyłem teścia
da mi ktoś jakąś mądrą rade, prosze. Zwracam się głównie do pań, niech mi któraś odpowie co by zrobiła na miejscu mojej żony.

Gość daj jej troche czasu
Niech sobie przemyśli to wydarzenie w spokoju.

Gość uderzyłem teścia
No nie!!! Dzwonie a ona nie odbiera telefonu, nie wyrządziłam jej krzywdy. Powinna mi dac szanse, przecież pierwszy raz mi się zdarzyło.