Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby schudlamammama

niby schudłam..a dalej mi się wydaje ze jestem gruba /

Polecane posty

Gość niby schudlamammama

chciala bym jakos sie wysmuklić czy cos..mam grube kosci wiec mam taka budowe.. ale schudlam niedawno troche i dalej nie widze zmian

Gość hshshhss
a ja chce przytyć bardzo :( w szczególności na biodrach !

Gość niby schudlamammama
haha :D to ja Ci oddam troche z moich w biodrach jestem szeroka :D:D po co zdjecia mam zdjecia bo robilam zeby zobaczyc siebie z przodu i stylu po odchudzaniu.ale po co maja mnie wszyscy ogladac nic ciekawego

grube kości to bzdura. u każdego kości nabijają mniej więcej taką samą wagę. co do "wydawania się": większość kobiet zawsze jest z siebie niezadowolona i tak pewnie będzie, póki nie przestanie sie pokazywać wszędzie zagłodzonych wieszaków poprawionych fotoszopem. a po drugie- kojarzysz program "how to look good naked"? koleś, który to prowadzi, ustawia babki w szeregu i każe tej, nad którą pracuje, dostawić się tam, gdzie pasuje. z obserwacji jego wynika, że kobiety z reguły oceniają się na grubsze, niż w rzeczywistości są. podobno dodają sobie mniej więcej dwa rozmiary. to daje jakieś... hmmm... 4 cm obwodu?

Gość hshshhss
:) to daj :D ! chciałabym ! jejku :D moje marzenie ( chyba sie nigdy nie spełni ) no a zdjęcie możesz dać : P ciekawe czy masz z czego zrzucać

Gość niby schudlamammama
znaczy ja nie jestem taka bardzo gruba..ale zawsze wydaje mi sie ze mam wielka dupe..bo w sumie tak jest tutaj byscie mi przyznali racje..mam zanizona samoocene jestem zadowolona z twarzy swojej bo nawet taka ladna jest

Gość efwfeee
daj zdajecie ; d w spodniach norlane takie zeby twarzy ani nic nie bylo widać

Gość niby schudlamammama
no wiec tak.zdjecia sa rozne.w spodniach nie widac pupy ze jest taka ale w majtkach jest obraz ze jest szeroka;/ nogi niby szczuple w spodniczce a jednak takie masywniejsze http://www.voila.pl/252/3sw0t/?3 http://www.voila.pl/252/3sw0t/?2 http://www.voila.pl/252/3sw0t/?4 http://www.voila.pl/252/3sw0t/?1 i teraz widzicie sami ze nie przesadzam

Gość efwfeee
hmm :) moze troszecze moglabys byc szczuplejsza, ale nie jest zle :) lepiej byc takim niz wychudzonym :):):) Ogolnie to nie musisz sie przejmowac , a ja chce przytyc :( !!!!

a właśnie że przesadzasz:) masz bardzo proporcjonalną sylwetkę. z mniejsza pupą wyglądałabyś dziwnie. i wcale nie pisze tego, żeby Ci było miło. taka jest prawda:)

Gość efwfeee
a ile masz lat ? ; ) jesli moge zapytac ?

Gość niby schudlamammama
mam 20 lat. wiem ze moglabym byc szczuplejsza ale bardzo trudno schudnac mi z bioder z z brzucha super i nog szybko idzie a z bioder i ramion ni cholery

Gość efwfeee
hmm... niegdy sie nie odchudzlam, ale mysle ze jakbym sie juz odchudzala to bym jadla tylko i wyłącznie warzywa i owoce i plila wode :P ja nie widze problemu na przyklad w zrzuceniu wagi, ale w przytyciu ...:( jem na sile ! czasem mi sie później strasznie niedobrze i brzuch mnie boli :P

Gość efwfeee
a jak Ty sie odchudzasz?

Gość niby schudlamammama
wiesz ja odchudzam sie zdrowo nie zadne glodowki i cwicze do tego ale z bioder to nic.zeby przytyc musisz isc do dietetyka on ci zapisze diete na przytycie bo wiesz jedzac na maksa chipsy czy cos to zdrowie zniszczysz a nie przytyjesz

Gość niby schudlamammama
ja mam diete herbalife no i normalnie obiady moge jesc.. gotowane mieso do woli warzywa i takie lekkie rzeczy..ryby odstawilam wogole pieczywo i malo sole. sukru w sumie tez malo uzywam slodycze sporadycznie

Gość efwfeee
; ) hmm moze to dobry pomysl :) tylko ze ja sie boje ze ja na brzuchu przytyje i w ramionach :P bo wlasnie tam odklada mi sie najwiecej tluszczu, ale mam 19 lat wiec mam nadzieje ze z wiekiem troszke przytyje ; ) a jak tu ktos wyzej wspomniał to mi tez sie wydaje ze jakbyś zrzuciła z bioder to mogłabyś wyglądać nieproporcjonalnie

Gość pupupupupupupupupppp
bo "grubosc " siedzi w głowie :(

Gość niby schudlamammama
ja sobie nie wmawiam ze jestem strasznie gruba.poprostu jestem swiadoma ze nie jest dobrze

dobrze wygladasz, naprawde :) i pociesze Cie, ze u mnie tez najgorzej schodzilo z bioder i ramion, kiedy sie odchudzalam. Mysle, ze siłka albo basen by Ci dobrze zrobily.

Gość niby schudlamammama
na brzuch hula hop a na nogi stepper i staram sie regularnie po gdzinie

Gość moniiczkka
ladnie wygladasz niby pulchniejsza a wszystko ladnie w proporcjach zadnych faldek odchudz sie dla samej siebie z 5 kilo i bedzie ok

Gość ArTaS
jej masz zajebista figure:) bardzooo proporcjonalna!!! podobaja mi sie takie laski ;)

Gość papryczka12
masz super figure!

Zgrabna jesteś,chociaż kawał baby:) ale jesteś o.k! ...ale zdjęcia fatalne,jak reklama taniego burdelu:(

Masz bardzo ładną figurę, jeżeli chcesz się wyszczyplic troszkę, moze pomyśl o basenie?bardzo ładnie modeluje sylwetkę.Juz myslałam, ze chcesz tu się dzielic swoją mania odchudzania może więc xzajrzałam, ja mam taki głupi problem, mam 171cm wzrostu, ważyłam 54kg, schudłam teraz do 50 ale wciąz mi mało:/To głupie ale nie wiem, mam tak w głowie że musze mieć ponizej 50kg wagi.Mam 22lata i jestem 1,5roku po porodzie. Niby wszystko ok ale ja chcę te 47 jak ważyłam gdy mialam 18lat:/grrr!

Gość glupoty gadasz---
Shao_Lin sorry ale ja mam tak grube kości, że byś nie uwierzył/a mam koleżankę i jak widzę jej obojczyk to normalnie ma jak paluszek mój jest po prostu "wielki"

Gość sauna i basen i tak
na przemian reguarnia schudniesz z bioder zreszta niezla masz figure

Gość no wlasnie ktos napisal
ze ie mozna miec grubych kosci.a ta dziewczyna na zdjeciu mam ale poza tym jest propozrcjonalna bo i biust i pupa wieksze i talia ladnie zarysowana nawet jak schudmnie jeszcze ze 7 kilo to i tak nie bedzie drobnej budowy