Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym mieć narzeczonego..

chciałabym mieć narzeczonego..

Polecane posty

a jakby nagle go zabrakło to byś się realizowała z wielkim uśmiechem na twarzy, tak?

Gość macie manię
ale Twoj pierwszy post brzmiał jak coś na co mam szczególne uczulenie, takie idiotyczne myślenie, że bez faceta i dziecka się jest nikim.

nie mówię, że nie wypada pobrać się szybciej. mówię jak jest przeważnie. gratuluję Ci i życzę dużo szczęścia :)

nie chodziło o to, że jest się nikim, ale jest coś co sprawia, że chcemy z nimi być, prawda? mam na myśli stałe związki a nie spotkania na seks.

Gość nie na siłe
dziewczyny błagam was w wieku 21 lat rozpaczać że się nie ma narzeczonego?ja spotkałam swojego faceta w wieku 18 lat bylismy ze sobą 7 lat po czym sie jemu znudziłam ,podobno mu uczucia wygasły....poświęcałam się,robiłam jedzonko,ani razu go nie zdradziłam..byłam wierna jak pies! i po co to było?najlepsze lata młodosci mi przemineły....także prosze nie szukajcie narzeczonego na siłe bo jeszcze macie na to czas...........

Gość Zagubiona ona
matko straszysz kobieto, ja mam 18 lat i chłopaka z którym mam nadzieje poukładać sobie życie, a ile on miał lat gdy Ty miałas 18 ??