Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olusia12

ratunek dla meża

Polecane posty

Gość olusia12

Mój email piurek30@wp.pl Tel.604808404 Jak pństwo będą potrzebowali jakiś informacji to proszę o kontakt dziękuję Stanisław Zbrzezny Sokolica 30/3 11-200 Bartoszyce PKO BP S.A. Oddział Bartoszyce nr.rach.44102035700000220200327890 W 1989 roku miałem wypadek kolejowy, zostałem wypchany z pociągu przez nietrzeżwych chuliganów. W wyniku tego amputowano mi obydwie kończyny dolne Chodzę w protezach nie nadających się do chodzenia i funkcjonowania ,robią mi się rany wrzody i puchną mi. Także mam cukrzycę typ 2potrzebna jest dieta i leki, potrzebne są kosmetyki wszelkie na kończyny, różne opatrunki. Wszystko jest potwornie drogie. Trudno jest prosić o pomoc ale nie mam innego wyjścia. Jeśli Państwo potrzebowaliby więcej informacji o mnie oczywiście wszystko mogę wysłać. To tak dużo, a zarazem tak nie wiele. Będę zadowolony nawet z najmniejszej wpłaty i będę miał iskierkę nadziei na lepsze jutro. Po operacji kończyny prawej potrzebna jest rehabilitacja, a także druga nowa proteza (prawa), koszt jej wynosi 8.450zł. Sam dojazd do Szczecina to 450zł samochodem bo pociągiem nie dam rady, Koszt całkowity: 8450 PLN brutto (prawej protezy) Wszystko to co jest napisane jest prawdą ,wszystko można sprawdzić. Stanisław Zbrzezny

Gość olusia12
prosze o odzew jak jest jeszcze dobry czlowiek

ja jak tylko bede mogla to pomoge.spisalam dane.pozdrawiam

Gość olusia12
serdecznie dziekuje za przeczytanie prosby o pomoc