Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merz spezial

nie rozumiem gościa...

Polecane posty

Gość golfowa panna
lohoho...jakby to bylo o mnie... tez stękam za gościem a on sobie gdzieś tam lata. Kur...dzis to mialam taką buzię w podkówkę, po tym jak go zobnaczylam, że aż mi koleżanka spytala czemu taka zdolowana jestem ...:o:o😭

Gość uuytra
kurcze mam to samo, 4 miesiące znajomości z facetem, na początku codziennie zgadywał na gg, pisał maile,dzwonił. ale jak zobaczył że mi cholernie zależy, to jakby wystopował :( od poniedziałku się do mnie nie odzywa, ja w ogóle zaczęłam robić mu różne dziwne sceny zazdrości i po tym on własnie tak coś zamilkł, wiem że mu na mnie zależy ale może zmęczył się czy coś...... nie wiem co robić, poradźcie mi, wiem że na pewno pierwsza się już nie odezwę !!

Gość juz zareczona
jak co robic? zyc wlasnym zyciem i przeczekac...jak sie odezwie to fajnie jak nie to trudno...po 4 miesiecach to wy powinniscie juz sie podawac jako para a nie on sie nie odzywa a Ty sie zastanawiasz co robic...

Gość merz spezial
a "moj" od wczoraj milczy. ja sie nie odzywam bo skoro zajety to nie bede przeszkadzac. gdyby chcial to by cos napisal. a zreszta mam juz to gdzies. boli mnie to, ze tak postepuje bo mi na nim zaczelo zalezec ale trudno sie mowi... dobrze, ze miedzy nami do niczego nie doszlo uff

Gość juz zareczona
hmmm...wiesz w sobote sa walentynki wiec moze szykuje cos specjalnego....w kazdym razie jesli nie odezwie sie w walentynki to go totalnie olej...

Gość merz spezial
pewnie sie odezwie ale napewno sie nie spotka:(

Gość aliczja
ze moze nie jestem jedyna z ktora sie spotyka. niby mowi ze sie z nikim innym nie widuje. ale ja mam jakies takie dziwne przeczucie... nie wiem co mam robic Takie zachowanie może świadczyć o tym, że: a/znudzil sie Toba jak ktos wczesniej juz pisal b/ma kogos innego takze... c/moze wczesniej pisal wiecej bo mniej sie spotykal...?

Gość aliczja
nat.toy (nat.chryplewicz@gmail.com) tak to jest z facetami...a podobno w ich mniemaniu to kobiety są skomplikowane... Kobieta za kółkiem jest bardziej niebespieczna niż facet z bronią. Dlatego w tym roku zdaje prawko! ... http://www.zletrafiles.pl ... Eeeee skomplikowaność natury to czasami próba wytłumaczenia czegoś czego oni nie mogą zrozumieć a tłumaczymy ich w ten sposób sobie same;)

Gość merz spezial
juz wiem w czym rzecz. spotyka sie z innymi. a mi pisze slodko kotku zabko myszko itd ze jest zajety ze ma tyle na glowie a przy nadarzajacej sie okazji spotyka sie z innymi. a i nie jestesmy razem. myslalam ze po 2 miesiacach spotykania sie jestesmy para no ale sie mylilam. ehh to przeczucie. jednak w kobiecej intuicji cos jest... :(:(:(:(:(:(