Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cykorka

Boje się latać!!!!!

Polecane posty

Gość cykorka

Czy są jakies sposoby na ten lęk? Nawet nie chodzi o to ze samolot moze sie roztrzaskac, tylko sama swiadomosc, ze jestem zamknieta w puszce na tyle godzin... Tak bardzo bym chciała zwiedzic kiedys swiat, ale z tym lękiem to takie trudne. Znacie jakies sprawdzone sposoby na to ?

Gość upic sie na stracie
albioo miec obok atrakcyjnego faceta

Gość cykorka
z tym alkoholem to podobno nie bardzo, bo na wysokosci to podobno nie czuje sie upojenia :)

Gość upojenie sie czuje
tylko sie nie upij, zeby nie rzygac, troche popij. Aviomarin z kolei zobojetnia na wszystko

Gość hmmm znam to...
i musze sobie radzic z takimi jak Ty , jestem stewardessa i znam ludzi co boja sie latac pomysl ze to relax , odpoczywasz nie ma sie o co martwic . w tej puszcze mamy tyle rzeczy i tyle musimy o nich wiedziec ze tak na serio to samolot jest bezpieczniejszy niz winda i auto :-) masz swoje siedzenie i mozesz sobie chodzic po samolocie wiec nie jestes w puszce , nie wiem co ci jeszcze napisac az tak sie boisz latac ?

Gość hmmm znam to...
aha alkohol dziala na nas 2x silniej w samolocie bojestesmy pod cisnieniem i sztucznym tlenem wiec raczej bym sie oszczedzala ..........nie pomaga ..mozna dostac hmmmm ciezkich lotow

Gość cykorka
no a jak sie ktos zle poczuje, a jest to długi lot to co wtedy stewardesy robia?