Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jean Seberg

Codziennie wieczorem kładę się spać z nadzieją, że sie juz nie obudzę.

Polecane posty

Gość Dobranoc Słowiczko
a z rana zawsze niespodzianka :D

Fajnie ze na poczatku wymienilas faceta :)

Gość Bzdura do potegi
Weż się za jakas robote,to i o głupotach przestaniesz myslec--ptasi móżdzku !!!!

Gość szakalaka
maże napisz nam coś wiecej...otwierasz rano oczy i co dalej???

Gość Dobranoc Słowiczko
Chyba skoczł/a :(

Gość co racja to racja

ja pier.....ludzie wydziwiaja ze facet taki czy owaki,te posty o ciachach.....a kobiecie poprostu jest potrzebne meskie ramie,ot tak poprostu....zwykly facio,zeby przytulil,zrobil kawe,zeby byl,samotnosc jest traszna.....szkoda mi Cie dziewczyno....ale trzymaj sie,znajdziesz go na bank:))

dzieki.....chodzi mi o te wszystkie tematy....penis taki czy inny,cycki takie i takie.....czy ludzie juz naprawde zapomnieli po co dwoje ludzi chce byc ze soba,oczywiscie sa kobiety ktore narzekaja bo maja ich nadmiar......ale sa kobiety ktore marza o tym zeby "ON" tylko byl.....

Gość halohalo123
zaraz się pewnie obudzi hehe a może już wstał. hallo

aster....tak nie mozna myslec!!!Ja wiem ze wiele mlodych kobiet w dzisiejszych czasach z charakterem powiedzmy odbiegajacym od dzisiejszych standartow ma problemy.....ale uwierz mi ze duzo jest facetow szukajacych takich kobiet:)Glowa do gory....jaka jest 1 sza zasada???Trzeba sie cieszyc tym co mamy...a kto nam zabroni szukac i zdobywac wiecej???

Gość ja tez tak ostatnio czuję
co prawda faceta tez nie mam. ale tp nie jest dla mnie największy problem. Najgorsza jest ta beznadzieja, upływ czasu i świadomośc ze znów musze wszystko zaczynać od zera. Wiele razy byłam na zakrętach zyciowych, ale znajdowałam sile by życ na nowo. Teraz to juz tych sił mniej, bo i po co i dla kogo? Sen w tej chwili jest dla mnie przyjemnościa. Zawsze dobrze spałam, zawsze mi sie coś śni. Parę dni temu się obudziłam rano i się przeraziłam kolejnego dnia. A teraz czekam na komentarz ze powinnam isc do lekarza, przestac zajmowac sie głupotami, a najlepiej to wez sie kobito do pracy zamiast przesiadywac na kafeterii i prowokowac.

przecież jest tyle sposobów by nie obudzić się. po co w UE nam tacy co nie sa kreatywni na drodze do sukcesu i demokracji? lużniej bedzie. metraż substancji mieszkaniowej się komuś zwiększy