Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek 9999

powiekszaja mi sie zakola nad czolem, mam 27 lat, jak to powstrzymac ?????

Polecane posty

Gość tomek 9999

ktos wie?

Masz przynajmniej 27 lat, mój facet ma 21 i już do połowy głowy jest praktycznie łysy ;| Nic nie pomaga, a kiedyś miał wspaniałe mocne dredy^^\'\'. Niestety na geny nic nie poradzisz, ale jeżeli to lekkie, przejściowe, możesz leczyć różnymi szamponami, odżywkami. Proponuję zgłosić się do dermatologa i nie wstydzić.

Gość lalunia lalunia
Jak w rodzinie wystepuje łysienie, to nie pomoże swiety Boże. Grunt to nie robić zaczesek i nie stroszyc włosów, zeby wygladały, ze są tam, gdzie ich nie ma. Jak masz fajną sylwetkę, nie masz tatusiowatego brzucha i jesteś wysoki, to z łysa głowa możesz wygladać nawet lepiej niż z włosami

Gość oleoleoleoleoleoleole
he to po dredach mu sie zniszczyły, przeciez to logiczne dredy to zabijanie włosów, w wypadku twojego chłopaka to pewnie umarły tez cebulki, nie ma sie co dziwic. do autora - tabletki capivit, odzywki, dieta, apteczne szampony, a najlepiej do dermatologa, on ci powie jaka jest przyczyna

No, ale wiesz nie każdy po dredach łysieje, niestety ma to też uwarunkowane genetycznie i po prostu na własne życzenie, głupota czasami boli^^''

Tabletki capivit i skrzypowita są do bani, proponuje droższy, ale dobry, revalid. Maja całą serię od kapsułek po szampony, odżywki. No i Vichy oczywiście:)