Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek 9999

dziewczyna ktora mi sie podoba zaczela nosic okulary.....

Polecane posty

Gość tomek 9999

i od razu stracila na atrakcyjnosci sam jestem zszokowany, ale nagle mniej mi na niej zalezy

hehehehehe Ja zawsze mowilam ze okulary i aparat na zeby to jak odganiacz mezczyzn Ale na serio.. Nie dziwie sie, malo komu pasuja...

\"Straciła na atrakcyjności\" czyli co? Doopa jej urosła a cycki się zapadły? A może wyłysiała? Autorze, nie przejmuj się - jak skończycie gimnazjum to zacznie nosić soczewki, tylko miejmy nadzieję, że wtedy nie spojrzy na faceta, dla którego wyznacznikiem atrakcyjności są okulary... :O

Gość żałosny jesteś ...........
miejmy nadzieje, że ona nawet nie spojrzy na takiego dupka jak ty

LOL jeśli kobieta traci a atrakcyjności tylko dlatego że nosi okulary to znaczy że osoba która tak uważa jest jeszcze na etapie rozwoju gimnazjalisty

Fajnie:D:D:D:D Zrobiła prosty test i wyszło żeś autorze debil do entej :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość tomek 9999
mam ponad 20 lat, do gimnazjum mi daleko aha, zauwazylem osobny watek jakiejs kobiety skarzacej sie, ze jak nosi okulary, to faceci sie nia nie interesuja... ale moj post nie mial z tym zwiazku, po prostu niedawno taka jedna dziewczyna ktora mi sie podoba zaczela nosic okulary no i co tu duzo ukrywac, stracila znaczna czesc seks appealu okulary pasuja niektorym kobietowm, ale wiekszosci nie i samemu tez nigdy nie bede chcial ich nosic

Gość ale jazdaD
ale problem, wiec znajdz inny obiekt westchnien, mam nadzieje ze ona znajdzie faceta, ktory doceni nie tylko jej wyglad, ale tez wnetrze.

Gość Niech zacznie uzywac szkla
kontaktowe to problem z glowy:p

Ale na serio.. Nie dziwie sie, malo komu pasuja... chrzanisz....:P jak kobieta ma gustowne i ładne okulary ...typu np bez oprawek to zazwyczaj dodaja jej uroku i sexapilu ... Era okularów tzw \"musztardówek\" odeszła juz dawno do lamusa... Na ta chwila mozna nabyc swietne okulary pasujace do ogolnego wizerunku i podkreslajacego rysy twarzy ... Sa nawet elementem stroju o ile sa dobrze dobrane... Osobiscie mnie kreca kobiety w oksach ps. patrzcie ile kobiet w fimach XXX wystepuje w oksach ? Raczej wady wzroku nie maja :P :D

:D:D:D:D:D autorze masz ponad 20 lat ale umysłowo to jeszcze z podstawówki nie wyszedłeś :O :P :D:D:D:D:D:D

Gość jak ona założyła
okulary to pewnie ty też straciłeś na atrakcyjności

Gość ojej ojej
mialem kolezanke co nosila cale zycie okulary, ostatnio zaczela nosic soczewki, najpierw nikt jej nie poznawal a teraz widac jaka z niej sliczna laska i chlopaki sie za nia uganiaja a wczesniej miala problemy zeby nawet jednego zwrocic uwage.

Gość a mniee
podobają się faceci w okularach autorze bardzo dobrze, że je założyła prędzej przejrzy na oczy....