fretka83 0 Napisano Luty 12, 2009 DZIEWCZYNY RATUJCIE MAM PROBLEM ZE SPIRALA!!!MAM JA 2 MIESIACE,1 OKRES DOSTALAM CO DO DNIA A DRUGIEGO JUZ BRAK OD PRAWIE 2 TYGODNI!!!GIN MI POWIEDZIAL ZE NIE WIE CZEMU MAM BOLE W DOLE BRZUCHA ,MOZE TO PRZYSTOSOWANIE MACICY DO CIALA OBCEGO,ALBO JELITA!!!JA JUZ DOSTAJE DO GLOWY!!!NAPISZCIE CZY MIALYSCIE COS PODOBNEGO-PROSZE!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa76.1976 0 Napisano Luty 12, 2009 Zmienić ginekologa !!! Powinien zrobić usg w celu sprawdzenia czy wkładka jest na swoim miejscu i czy nie jesteś w ciąży przecież i tak może się zdażyć jak wkładka jest źle włożona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fretka83 0 Napisano Luty 12, 2009 Dzieki bardzo za odpowiedz.Ale problem w tym ze mi robil usg i wkladka siedzi dobrze.Ale dzis tak siedzialam i myslalam i wydaje mi sie ze moglo to byc spoznione jajeczkowanie??? Nie mialam wkoncu miesiaczki od ponad 2 lat bo bralam tablety anty,moze teraz mi jajnik ruszyl do pracy i mnie to tak boli???Dzis jest mi duuuuzo lepiej,wrecz juz mnie nie boli.Czy jajeczkowanie moze byc tak bardzo bolesne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mjkjhjhjkh Napisano Luty 12, 2009 oj moze byc bolesne ja mialam tak bolesne ze ruszac sie nie moglam :) ale dzieki temu wiedzialam kiedy mam owu i za pierwszym razem splodzilismy coreczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fretka83 0 Napisano Luty 12, 2009 kurcze no to rewelacja!!!tak bardzo bym chciala miec coreczke!!!Mamy juz 2 chlopakow i od wakacji chcemy starac sie o trzecie malenstwo:)Mam nadzieje ze uda sie nam dziewczynka-choc jak bedzie chlopczyk to tez sie ucieszymy.Mam jeszcze pytanko.W ktorym czasie jajeczkowania wspolzyliscie??Czy jest jakies prawdopodobienstwo zeby byla dziewczynka czy to poprostu szczescie;)??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mjkjhjhjkh Napisano Luty 12, 2009 MOWI SIE ZE W DNIU OWULACJI WYCHODZI CHLOPIEC A PO OWULACJI DZIEWCZYNKA A MY KOCHALISMY SIE W DZIEN OWULACJI I JEST DZIEWCZYNKA WIEC CHYBA NIE MA SPOSOBU NA PLEC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fretka83 0 Napisano Luty 12, 2009 wsumie to nie jest koncert zyczen ale marzenia ma kazda z nas.Co bedzie to bedzie byle zdrowe:) Ja tą usr..ną spirale bede wyciagala w kwietniu i bedziemy dzialac:) I juz nigdy jej nie zaloze!!! Tyle sie naczytalam tutaj na forum o niej ze mam dosc. Dzieki bardzo za odpowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach