Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poznaniak085

On szuka, ona szuka tyle że nie są interesujący...ale..

Polecane posty

Cześć chciałem zapytać czy są tutaj kobiety z wielkopolski...? nie szukam kochanki na sex, lody, sponsoringi itp.... szukam kobiety w wieku 21-30 lat do znajomości owianej tajemnicą, dtreszczykiem emocji i ... romansem oczywiście. mam 24 i jestem w związku, jednak sam związek posiada conajmniej tyle minusów co i plusów... chciałbym poznać dziewczynę która pomimo związku i miłości szuka odstresowania, ucieczki i dobrej zabawy. czy są tutaj dziewczyny szukające normalnego zadbanego i nie narzekającego non stop faceta..? zapraszam do pisania o swoich potzrebach i przemyśleniach :) hmmm?

szkoda, że moja była jest zajęta..ona by weszła w ten układ bankowo.. ale myślę, że teraz mając faceta jakbyś ją zainteresował to poszłaby na to :D

heh rozumiem, ale widocznie nie chce na to iśc skoro nie odpowiada :) pozdrów ją przy okazji kolego... pozdr.

rozumiem że pomyliłem forum :) a myślałęm ze czytają to też ludzie ... a zresztą nieważne ;]

czyli jednym slowem ..szukasz dziury do zapchania bez zbednych ceregieli choc ubrales to wszysto w ladne slowa...