Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buntowniczka z wyboru

KTO KUPUJE DROGIE KOSMETYKI A PROBEK NIGDY NIE DOSTAJE?

Polecane posty

Gość buntowniczka z wyboru

Wymieniajmy sie tu adresami aptek, w ktorych uczciwie rozdaja probki kosmetykow klientom. I takich, w ktorych zawsze twierdza, ze akurat sie skonczyly. Niech firmy kosmetyczne maja jakies zrodlo informacji.

Gość samaEwusia-lat44
ja kupuję,i nigdy nie dostaję próbek,próbki nosi sie nauczycielkom[jesli mamy dzieci w podstawówce],znajomym,albo sprzedaje sie je na allegro.

Gość Konsultantkaaaa
Widocznie jestes niesympatyczna klientka... jest taka niepisana zasada ze dla wrednych suk probek nigdy nie ma.. hehe. To jest dobra wola sprzedawcy a nie obowizek.

Gość bo to Polska wlasnie...
Z aptek nic nigdy nie dostalam. Tylko od znajomej z oriflame czasami cos...

Gość ubawiłam sie
konultantko,ty tepa strzało. probka jest po to aby wyprobowac cos zanim sie to kupi.dzieki temu mozesz sie dowiedziec np czy cos cie uczula.a te sucze z apteki wystawiaja to tylko na allegro

Gość przecieżżżż
probki dostaje najczesciej w Douglasie- calkiem sporo i fajne, rzadziej i mniej w Sephorze (dlatego juz tam nie kupuje). W aptece czy innych drogeriach typu Rossman nie dostaje nigdy

Gość Konsultantkaaaa
Do ubawilam sie Po to przychodzisz i prosisz o pomoc doswiadczonego farmaceute, aby ci doradzil.. Po jednorazowym przetestowaniu kosmetyku nie jestes w stanie stwierdzic ze jest odpowiedni. Nie obrazaj dyplomowanych Farmaceutow. Prosze opuscic ten lokal.

Ja kupuje droższe kosmetyki, a próbek albo mi wcale nie dają, albo wkładają jakieś śmieci, których same nie chcą brać :-O Kurwa jak kupuje kolorówkę Lancome, HR czy Diora, to na chuj mi wrzucają próbki Bourjois, Revlona czy Loreala?! 😡 Zamiast badziewia, moglby dać Givenchy, Channel czy Guerlain 😠 Kombinatorki zasrane!

a, sorry, wy tu o aptekach :D:D No, ale perfumerje też są nie lepsze;) Same kombinatorki tam pracują, które same dzielą się testerami i próbkami, a klientom zostawiają szajs 😡

Gość ubawilam sie
konusltantka-no jestes takim fachowcem jak z koziej dupy traba.nie wiesz czy jakis krem czy inny kosmetyk z apteki nie uczula.a dzieki probce mozesz to sprawdzic

Gość Macfan26
W Douglasach we Wrocławiu w ogóle próbek nie dają. Wczoraj kupowałam perfumy za 120 zł i nie dostałam żadnej. Koleżanka pracowała w jednej z tych perfumerii i opowiadała, że biorą je sobie do domu i rozdają rodzinie.

ja raz kpowalam cos w aptece i babka sama mnie zapytala czy chce probki i do jakiej cery ma mi dac

oczywiście, że biorą dla siebie, swojej rodziny i znajomych:-O Moja siostra pracuje w perfumerii i bierze:P Tyle, że ona akurat do tych chytrych należy, co jak biorą, to tylko dla siebie:-O Szafki jej się uginają w łazience od kosmetyków, ale nikomu nie da. Ba, mnie nawet jednej próbki w życiu nie przyniosła:D To się nazywa siostra!:D

Z całym szacunkiem polecam lekolandia.pl Kupuję Dermikę i Vichy i zawsze dokładają do zamówienia próbki i katalogi wyklejone próbkami. Fakt, że zamówienie robię jak już mi się kończy seria kosmtyków i wychodzi poważna sumka, ale nawet jeśli waha się ok. 150zł, to też coś wkładają. Nawet wpadł mi w ręce od nich zestaw minikosmetyków z kosmetyczką z serii Lierac, innym razem zestaw minikosmetykow Vichy w małek kosmetyczce.

Gość Moja kolezanka
paracuje w drogerri w której sprzedaje sie kosmetyki apteczne , i bierze pełnooo próbek tylko dla siebie , nikomu za darmo nie da :O:O:O:O , alebo sprzedaje na allegro , na allegro sprzedaje je zawsze i kase ma za to dodatkową :O:O chamy pierdolone :O