Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat.......

Nieśmiały mężczyzna

Polecane posty

Gość dylemat.......

...kiedy ja sama też zbyt śmiała nie jestem :) Wiem, że podobam się pewnemu mężczyźnie (mamy wspólnych znajomych), on też nie jest mi obojętny. Nie znamy się dobrze... Ci znajomi dali mu ostatnio mój nr gg i odezwał się... ale... Ci znajomi to tacy jajcarze i chyba on tak samo jak ja nie wie co kombinują... co chwilę mi przekazują, że on powiedział coś tam.. a jemu że pewnie ja i nie wiem... Dziś mi napisali, że on chciałby mnie gdzieś zaprosić ale nie wie jak zaproponować... Na gg rozmowa z nim wyglądała raczej drętwo i z dystansem, ale on może myśli, że mnie się nie podoba i dlatego zachowuje dystans? Nie wiem... odzywać się do niego pierwsza i zagadywać czy czekać... Wyszłam z wprawy w podrywaniu ;)

Gość dylemat.......
no ale nie chcialabym sie narzucac... poza tym juz tez sama nie wiem czy to zarty czy nie

Gość dylemat.......
upupupupupp

Gość trinity is back
dziwnie to ujal "chcialbym cie gdzies zaprosic ale nie wiem jak to zaproponowac" - to wlasnie juz jest propozycja, prawda? Jak chcesz to kontynuowac i nie wyjsc na zbyt napalona to napisz, ze rozwazylas propozycje spotkania i zgadzasz sie :)

Gość dylemat.......
ale on powiedzial to znajomym ze chce mnie gdzies zaprosic a nie mnie... jeju to jakas dziecinada :)

Gość Ju......
Może i żarty, a może nie. Ale to nie jest ważne. Ważne jest, że się sobie podobacie. Zaproponuj mu spotkanie, co Ci szkodzi? Jak jest mocno nieśmiały, to mu trzeba pomóc trochę, na początku przynajmniej.

Gość dylemat.......
kurde... ale jakos sie boje odrzucenia... albo pomysli ze natret jestem?!

Gość dylemat.......
nie wiem kurcze, nie znam go zbyt dobrze

Gość dylemat.......
pewnie w koncu stanie na tym, ze Ci znajomi nas umowia :D wyczuwam u nich mocna chec (nie wiem skad) zebysmy sie spotykali

Gość trinity is back
ja bym sie nie wyrywala. Jak kobieta sie podoba facetowi naprawde, to jakos znajduja sposob na przelamanie niesmialosci i umowienie sie. Jak nie - to znaczy, ze nie byl az tak zainteresowany... Taka jest prawda.

Gość dylemat.......
zaczekam, moze walentynki go osmiela ;)

Gość jasne jasne jesne
"Jak kobieta sie podoba facetowi naprawde, to jakos znajduja sposob na przelamanie niesmialosci i umowienie sie" niektórzy mocno niesmiali nie znajda 🖐️ ale jak sie na gg odezwał to pewnie akurat ten aż taki nie jest

Gość dylemat.........
no odezwal sie raz, i cisza ;P

Gość do powiedzenia mam w temacie
Ja uważam, że są mężczyźni TAK BARDZO NIEŚMIALI, że trzeba próbowac pomóc szczęściu. Walentynki to świetna okazja. Daj Mu sama znać w jakiś sposób, że myśliszo Nim, że Ci się podoba i że chętnie się umówisz. Nie wiem, zaproponuj coś sama, kobiecie od czasu do czasu teżwolno. Jeśli wyczujesz, że zostałaś olana, to spasujesz. Nic Ci się nie stanie, w końcu powiedz sobie - jak nie chwyci okazji, to Jego strata :P i idź dalej. Przynajmniej ja tak robię :)

Gość dylemat.........
przemysle to :) teraz i tak go nie ma na gg

Gość upupupupuppp

Gość dylemat.....
i nie ma go na gg i nie ma... eh chyba pora dac sobie spokoj i nie czekac :P