Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozliwe

gust narzeczonego = gust teściowej?

Polecane posty

Gość czy to mozliwe

czy to możliwe zeby gust faceta był taki sam jak gust jego mamy? Ja rozumiem, że to takie naleciałości wychowawcze, ale np ja potrafię się nie zgodzic z gustem swojej mamy. Mój narzeczony mówił co mu się podoba, a co nie. Teraz jak mam większy kontakt z jego mamą to widzę, że ona mówi dokładnie to co on. Jakby mieli wszystko przedyskutowane. Sama już straciłam orientację czy te ich gusty są faktycznie przypadkowo zbieżne czy po prostu w każdej sprawie on obstaje po stornie mamusi?

Moja tesciowa ma wyjatkowy gust, jesli jest w sklepie najbrzydsza z najbrzydszych kiecek, to ona ja znajdize i kupi. Maz za to ma oko do wyszukiwania super ciuchow, a w butach jest najlepszy. Jak na zakupy po buty to tylko z nim!

Gość he...he...
ja dzisiaj zauwazyłam to samo - serio! ale się nie dam i będę walczyć o swoje

Faceci bardzo często nie mają swojego gustu. Jeżeli mówi to co mama, to znaczy że sam za bardzo pojęcia nie ma. Masz za to szansę przekabacić go na swój. Tylko używaj dobrych argumentów. Ja swojego przekabaciłam, bo też tak miał. Wszystko w pokoju i w ubraniu miał takie jak mama kupiła, bo jemu sie nie chciało zastanawiać nad tym. Ale zaczęłam mu sama kupować ubrania i chwalić, że ładnie wygląda (przedtem miał wszystko szaro-bure), a jak go pochwaliła kolezanka z byłej pracy jak ja zaprosiliśmy do siebie po ślubie, że NARESZCIE zmienił wygląd, to sie przekonał. Do rozwiazań mieszkaniowych, też się przekonał po fakcie, że moje mu się lepiej podoba, bo ma sens i charakter, a nie takie bezpłciowe jak u mamy. Próbuj uda się.

moja teściowa to totalne bezguście i mąż nawet nazywa ją "starą tandeciarą", za to mój mąż ma super gust i zawsze w sklepie znajdzie mi coś fajnego :)

Gość bfbfbfbfbfb
stara tandeciara :D dobre! od razu pojawił się uśmiech na mojej twarzy hehe Chociaż moja teściowa to akurat wszystko ma zawsze najładniejsze, najlepsze i w ogóle jest najlepsza na świecie we wszystkim. Ale muszę przyznać, że gustu złego nie ma.