Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzysiu20

Jaką zmywarkę kupić ??

Polecane posty

Co polecacie ? Beko, Electrolux, Boscha,Siemensa czy Whirpool ?? Potrzebuje zmywarki o szer. 45 cm i do zabudowy. jak ktoś sie zna to czekam na propozycje. osobiście jestem za Elektroluxem ale.. sami oceńcie, może macie w domu zmywarki, jakie i jaka jest ich praca, czy cicha i jak z niezawodnością piszcie.

Gość kjubex
co to, łap nie masz, że nie możesz ręcznie zmywać, leniu cholerny?! :o

Gość bosch lub siemens
zasadniczo to to samo z tym ze siemens drozszy

Gość bosch lub siemens
no i wlasnie boschowska "chodzi" u mnie juz pare lat zmienilam z elektroluksa pod zabudowe - zepsula sie po 3 latach tak ze nie bylo sensu naprawiac (drobne naprawy juz byly) ale mozliwe ze mi sie taki egzemplarz trafil

Gość szorba
ja jestem za Bosch ja mam Siemens - też dobre niemieckie wybierz to ci sie szybko nie rozleci nie wybieraj sprzętu włoskiego - makabra

Gość szorba
opinie podobne tylko Bosch i Siemens inne sie nie liczą

Gość zielony kamyczek
Bosha kup, moja znajoma ma i chwali. Ja sama mam Indesita, to się chowa. Jej ma lepsze programy, myje krócej i lepiej. Cicho chodzi, mniej wody bierze. Żałuję, że nie kupiłam Boscha.

Witam . Przed zakupem zmywarki polecił bym Ci zapoznanie się z tymi artykułami : http://www.wnetrzekuchni.pl/sprzet-agd/zmywarki . Przeczytaj sobie te które Cię najbardziej interesują . Uwierz mi warto czytać takie rzeczy przed zakupem czegokolwiek ponieważ może ustrzec nas to przed błędami które możemy popełnić podczas zakupu . Mam nadzieje że pomogłem miłej lektury życzę !