Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lwtb

Szukam Żony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lwtb

postanowlem poszukać na forume żony :classic_cool: jako że udziela sie tu pełno loch wiec może jakaś przypadnie mi do gustu :D od razu mówie kogo szukam [spie] 1 kobiety ( żadnego pierrdolonego kryptopedała :o ) 2 ładnej ( najlepiej brunetki o niebieskich oczach z twarzą wulgarnej laseczki :classic_cool: 3 ze świetną figurą ( żadnego pierrdoonego spaślaka z oponą i łydami jak pień drzewa "Bartek" :O ) 4 inteligentnej i wykształconej ( lochy po zawodówkach i technikach gastronomicznych czy poligraficznych odpadają [spie] ) 5 bogatej ( nie jestem pierrdolonym sponsorem :o masz miec swoją kase i dużo kasy 🖐️ mamy utworzyć zwiazek partnerski a nie zalegalizowana prostytucje 🖐️ ) 6 wrazliwa i kochajacą muzyke ( nie ! nie mam na mysli żadnego pierrdolonego hip hopu ani tym bardziej techno :o ) 7 oczytana ( żaden pierrdolony coehlo na litosc boską :o lochy oczytane w claudiach i paniach domu też odpadają ) 8 chętna na experymenty w łózku [spie] ( kłoda czy bryła lodu mnie nie satysfakcjonuje [spie] ) 9 wierna ( skocz w bok to arabskie tortury będa dla ciebie niczym 😡 ) Jeśli ktoras z was spełnia te punkty to niech pisze na lwtb1@o2.pl 🖐️ oczywiście w mailu oprócz paru zdań o sobie ( nie to nie ma być 1 zdanie typu hej jestem zainteresowana :o ) wymagana jest fotka twarz z karteczką i najlepiej figury choc ta nie jest wymagana od razu w 1 wiadomości [spie] no lochy czekam :classic_cool:

Gość poszarpana pochwa prostytutki
cos ci to spanie nie wychodzi :o:D

Gość prewencja
"cos ci to spanie nie wychodzi" haha, jebnęłam :D🖐️

Gość no nieee
spelniam wszystkie wymagania ale kolesia z takim poziomem i slownictwem to moge tylko do przepchania toalety uzyc

Gość skąd to przepisałeś
idioto?????????

Gość widze ze malopolska
ma malo mozgu! gratuluje

Gość no nieee
spelniam wszystkie wymagania, ale faceta z tak niskim poziomem intelektualnym i ubogim slownictwem to moge tylko do przepchania toalety uzyc

Gość ppppppppppppppppp
daremny jesteś. pomimo, że spełniam wszystkie "wymagania", też nie mam zamiaru być sponsorką jakiegoś idioty, którym bez wątpienia jesteś.